Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am arătat ca niște pitici pe lângă jucătorii Baskoniei”

Dan Fleșeriu: „Am arătat ca niște pitici pe lângă jucătorii Baskoniei”

Marți, 14 septembrie, jucătorii lui BC CSU Sibiu au fost oaspeții Baskoniei, în meciul de prezentare al formației spaniole. După un prim sfert disputat, elevii lui Dusko Ivanovic au dominat clar și au câștigat la o diferență de 45 de puncte: 101-56.

Iată ce a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul galben-albaștrilor, la finalul încleștării cu Baskonia:

Am arătat ca niște pitici pe lângă jucătorii Baskoniei. Din păcate, și mental am cedat după primele 10-12 minute și n-am luptat îndeajuns de mult, pe cât mi-aș fi dorit eu. Acesta e primul lucru pe care trebuie să-l învățăm. Suntem aici în special pentru asta: să învățăm să jucăm mult mai agresiv, să învățăm să absorbim contactele și să jucăm împotriva unor apărări agresive. Din păcate, am cedat prea repede, dar sunt convins că, în meciurile următoare, băieții vor învăța din ce în ce mai mult să joace și ei la fel de agresiv. Ne așteptam să fie o diferență extrem de mare, diferența dintre Euroligă și ceea ce facem noi în campionat este atât de mare. Poate că scorul reflectă diferența exact așa cum este. Ce-mi doresc de la echipa mea este să lupte mai mult și să nu cedeze indiferent cât de puternic ar fi adversarul”, conform paginii de Facebook a sibienilor.

 

💛Partida de astăzi cu Baskonia a fost o experiență bună pentru băieții noștri! 🎙Iată ce a declarat Dan Fleșeriu la finalul meciului! 💛💙Turneul european continuă pentru echipa noastră la Gijon, pentru turneul internațional Villa de Gijon! ___________ #EuSuntCSU #HaiCSU

Posted by BC CSU Sibiu on Tuesday, September 14, 2021

BC CSU Sibiu mai are programate trei jocuri amicale în Spania. Următorul duel este joi, 16 septembrie, împotriva lui Circulo Gijon.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Corect
    Asta a fost diferenta, atat fizic, cat si baschetbalistic sau mental. Nu ne-am putut deloc depasi conditia si trebuie sa ne acceptam locul. A fost o onoare pentru Sibiu si cam atat.
    Sa vedem totusi cum vom arata si in celelate meciuri spaniole, cu echipe o treapta sau doua mai jos decat Baskonia, poate vom lasa o impresie mai buna.

    cu 2 ani în urmă (15.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!