Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am fi putut să rotim un pic mai mult și poate că eram mai fresh pe finalul jocului”

Dan Fleșeriu: „Am fi putut să rotim un pic mai mult și poate că eram mai fresh pe finalul jocului”

BC CSU Sibiu a pierdut prima confruntare din acest sezon în compania rivalilor de la CSM Oradea, scor 82 la 71. 

După partidă, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a dat o scurtă declarație pentru pagina oficială de Facebook a clubului: 

Suntem o echipă nouă, avem jucători noi...Evident că meciul de astăzi a semănat doar pe alocuri cu celelalte meciuri împotriva celor de la CSM Oradea. Din păcate, de această dată, noi nu am mai reușit să ținem ritmul în sfertul 4. Cei de la Oradea au jucat un joc de pase extraordinar și au reușit să marcheze mult de la trei puncte. Au avut un procentaj aproape de 50% ceea ce spune multe despre valoarea lor ca echipă și valoarea lor individuală. Noi am făcut tot ceea ce am putut să facem, nu pot să le reproșez nimic jucătorilor mei decât faptul că în finalul sfertului 3 și începutul sfertului 4 am lăsat puțin agresivitatea în apărare și acest lucru ne-a costat victoria. Am fi putut să rotim un pic mai mult și poate că eram mai fresh pe finalul jocului. Totuși, Oradea este o echipă extraordinară, merită pe deplin calificarea în Final Four-ul FIBA Europe Cup. 

Turneul de la Pitești continuă pentru BC CSU Sibiu. Astăzi, 3 aprilie, de la ora 16:00 trupa antrenată de Dan Fleșeriu va da piept cu SCM Timișoara. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

1 comentariu la aceasta stire:
  • MarcelRadu :

    E nevoie de un antrenor nou
    ..... degeaba aduci jucatori daca nu ai antrenor ...

    cu 3 ani în urmă (04.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!