Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Am primit 50 de puncte până la pauză și le-am dat ocazia să aibă încredere mare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.01.2019

BC CSU Sibiu a început cu stângul faza a 2-a a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Formația sibiană a pierdut în fața lui SCM Timișoara, cu scorul de 86-79, pe terenul echipei cu cel mai slab bilanț la startul Top 6.

Dan Fleșeriu a tras concluziile după acest meci cu o declarație, prin intermediul site-ului oficial al grupării de pe Cibin:

„Un meci foarte slab pentru noi pentru că, deși știam că întâlnim o echipă bună, atitudinea pe care am avut-o a fost total inadecvată. Am primit 50 de puncte până la pauză și le-am dat ocazia să aibă încredere mare. Noi, dimpotrivă, am ezitat la fiecare acțiune ofensivă. Trebuie să strângem rândurile și să revenim la agresivitatea caracteristică. Nu avem voie să renunțăm la obiectivele noastre, nimeni nu ar trebui să se aștepte să fie ușor, chiar dacă noi am dat senzația asta la începutul campionatului.”

Declarația antrenorului de Sibiu vine a doua ziua după încheierea meciului de la Timișoara. Imediat după fluierul final al jocului din Sala Constantin Jude, în vestiarul sibienilor a avut loc o ședință, după care staff-ul tehnic a mers direct la autocar, fără să dorească să ofere vreo reacție.

BC CSU Sibiu va reveni pe teren propriu, pentru partida cu BCM U Pitești, programată pe data de 27 ianuarie.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Problema
    Problema nu e ca am pierdut un meci, ci faptul ca am pierdut în fata unei echipe cu Baciu și Popa Calota și cu cel mai bun jucător al lor într-o zi foarte slaba.

    cu 5 ani în urmă (19.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Problema nu e nici că am pierdut, nici că am pierdut contra Timișoarei, lucrurile astea se pot întâmpla. Ce e absolut deranjant pentru mine e atitudinea echipei, care parcă s-au prezentat la un meci de presezon. Nu ne-am apărat deloc, nu am arătat nici un dram de determinare, am făcut totul pe repede înainte, de parcă pierdeam trenul... Iar Dan i-a lăsat în pace și a părut că nu vrea sau nu poate schimba ceva. Scoțând meciul cu Clujul din discuție, ce am văzut cu Steaua și Timișoara, m-a dezamăgit foarte tare. Sunt foarte curios cum se vor desfășura lucrurile în continuare, dar ceva trebuie să se schimbe.

    cu 5 ani în urmă (19.01.2019)
    • BC CSU Sibiu lauri:

      csu sibiu
      Aici e clar problema antrenorului. Trebuie sa si asume lipsa atitudinii jucatorilor. Ca, antrenor daca nu sti sa reactionezi cand trebuie si cum trebuie atunci e problema ta. Nu e prima data cand se intampla. Si acasa, daca jucam intr o sala in care se aude scartatitul baschetilot nu cred ca am castiga asa usor.

      cu 5 ani în urmă (20.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!