Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ar fi trebuit să avem ultima aruncare în timpul regulamentar, cu 9 secunde rămase de joc, cu care să câștigăm meciul”

Dan Fleșeriu: „Ar fi trebuit să avem ultima aruncare în timpul regulamentar, cu 9 secunde rămase de joc, cu care să câștigăm meciul”

BC CSU Sibiu a debutat în grupele FIBA Europe Cup cu o înfrângere pe terenul lui CSM CSU Oradea, scor 92—86, după o repriză suplimentară. Antrenorul sibienilor a vorbit despre acest joc, al doilea din sezon pierdut în fața campioanei României, după cel din SuperCupă:

„Chiar dacă sunt nemulțumit de rezultat, pot să spun că sunt mulțumit de faptul că jucătorii mei au revenit în sfertul patru și au avut o atitudine de învingători. Nu le-au permis celor de la Oradea nici să se distanțeze, nici să câștige meciul în timpul regulamentar. Din păcate rotația scurtă pe care am folosit-o ne-a costat mult în minutele de prelungire și am primit coșuri mult prea ușoare, mai ales cele de 3 puncte, care au înclinat balanța spre Oradea. Nu pot să trec cu vedere că am avut sau ar fi trebuit să avem ultima aruncare în timpul regulamentar, cu 9 secunde rămase de joc, cu care să câștigăm meciul. Trebuie să ne vedem de drum, să vedem ce putem face să jucăm mai bine și sperăm că în meciurile de acasă vom arată o apărare ceva mai organizată. ”

Tehnicianul sibian a vorbit și despre obiectivele din FIBA Europe Cup:

„Sunt trei meciuri în care pornim cu gândul de a învinge. Să sperăm că vom putea să și facem lucrul acesta. Cel mai important însă este meciul care urmează. Avem sâmbătă meci în campionat. Dacă toată lumea va fi aptă din punct de vedere fizic, vom aborda la capacitate maximă meciul cu echipa din Elveția. Trebuie să luăm pas cu pas competiția.”

foto: BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    Nu-s tocmai de acord cu Dan
    CSM a condus tot meciul si l-a cam controlat, cu o cadere pe final. Parerea mea e ca Falker si Cooper nu rezista in ritmul asta si daca apare si o accidentare, we're screwed. Sper sa se mai adune ceva bani pentru intariri, ca altfel pozitia de anul trecut va fi o tinta greu de atins. Si mentalitatea de invingatori, parca o ai cand castigi, nu ?

    cu 4 ani în urmă (24.10.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      Aseara s-a vazut clar ca in duelurile cu echipe valoroase suntem extrem de scurti; avem mari probleme defensive cu Lucas sau Rolly in teren, ne-am chinuit sa reintram in meci, iar in 2 minute de odihna a titularilor reveneam de unde am pornit.
      Oradea a fost mai buna ieri (as zice in general , de la finala cupei incoace).
      La pivoti nu e chiar asa dramatic zic eu, din punct de vedere al optiunilor actuale, cred ca mai degraba o extrema mica ne-ar trebui, cu bune calitati atletice, dar nu cred zau ca e ceva ce putem rezolva acum, mai degraba in iarna.
      Sunt chiarcurios cum vom iesi din seria asta de meciuri miercuri-sambata din pnct de vedere al energiei.
      mai vorbim...

      cu 4 ani în urmă (24.10.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!