Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Atitudinea și jocul făcut de noi au lăsat mult de dorit”

Dan Fleșeriu: „Atitudinea și jocul făcut de noi au lăsat mult de dorit”

CSU Sibiu a pierdut marți duelul cu CSM CSU Oradea, scor 60-75, în etapa a patra din LNBM – Grupa Roșie.

La finalul meciului, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a vorbit despre înfrângerea suferită în sala Toni Alexe.

Fleșeriu s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația formației sale și a explicat faptul că în felul în care a evoluat echipa sa s-a văzut că nu a avut niciun meci de pregătire în perioada de pauză prilejuită de jocurile echipei naționale:

„Nu am ce să spun în afară de faptul că felicit echipa din Oradea, care ne-a bătut în absolut orice relație de unu la unu în acest meci. Învingătorii au avut procentaje mult mai bune decât noi. Am ratat din toate pozițiile posibile. Am terminat cu procentaje de 38% la două puncte, 30% la trei puncte și chiar 38% la libere. Nu poți să câștigi la Oradea cu asemenea procentaje.

Suntem într-un program mai lung de pregătire fizică. Probabil acesta își face efectul, dar atitudinea și jocul prestat nu sunt ceea ce am așteptat. Am zis înaintea meciului că nu ne interesează rezultatul, dar ne interesează cum jucăm. Oricum să urcăm mai sus de locul 3 este aproape imposibil. La fel e aproape imposibil să mai coborâm în clasament. Repet însă, atitudinea și jocul făcut de noi au lăsat mult de dorit.

Nu am jucat niciun meci de o lună. Noi am ales un program de încărcare fizică, fără meciuri amicale în această perioadă. Lipsa jocurilor cred că s-a văzut. Am jucat bine zece minute, dar nu am reușit mai mult. Este pentru prima dată când am ales să nu facem meciuri de pregătire în această perioadă de pauză competițională și probabil că acesta este unul dintre motive.

Totodată, Oradea are o echipă foarte bună. Ne-a bătut de șase ori în acest sezon și de fiecare dată a făcut-o meritat. Chiar dacă în două dintre aceste meciuri am fost aproape de ei”, a spus Dan Fleșeriu, potrivit unitedhoops.ro.

CSU Sibiu a ajuns astfel la 11-6 în clasament. Etapa viitoare sibienii vor întâlni în deplasare pe cei de la SCM Timișoara.

*foto: Dragoș Dumitru / facebook BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • uplifter :

    Sibiu
    După declarația de dinaintea meciului e culmea acum sa vii și sa vorbești de atitudine. Ma rog, e treaba dansului. Oricum țin să-i mulțumesc, aseară am avut un bilet bunicel la pariuri.
    Pe de alta parte poate ca Sibiul chiar și-a ales adversarul din semifinala, preferând Clujul și nu Oradea. Știu ca poate suna a SF, dar diferența de atitudine din meciul de la Cluj fata de aseară a fost imensa.

    cu 4 ani în urmă (04.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!