Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Câștigăm sau se termină campionatul pentru noi”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
24.04.2016

CSU Atlassib Sibiu dispută luni meciul trei din seria cu U-Banca Transilvania și are nevoie de o victorie pentru a putea continua în play-off. În momentul de față, balanța înclină în favoarea clujenilor, care și-au adjudecat ambele partide de pe teren propriu, însă Dan Fleșeru, antrenorul lui CSU Sibiu, crede că o evoluție constantă a jucătorilor săi și aportul publicului pot fi decisive în partida de mâine.  

„Urmează trei meciuri despre care putem spune, fără ocolișuri, că vor fi meciuri de <<totul sau nimic>>. Câștigăm sau se termină campionatul pentru noi. Suntem în situația în care ne-am dorit, de fiecare dată, să fim, în meciuri decisive, importante. Deocamdată, în primele două meciuri cu Clujul, nu ne-am descurcat așa cum ne-am fi așteptat, după parcursul din campionat, și va depinde doar de noi dacă reușim să ridicăm nivelul de joc și să reușim să câștigăm. Aportul suporterilor a fost întotdeauna, și este, decisiv pentru noi. Am mai spus asta de mai multe ori, spre să mai am ocazia să o mai zic de câteva ori, sezonul acesta. Suntem o echipă de moral, suntem o echipă tânără, putem să batem pe oricine, dar, în același timp, putem să pierdem cu oricine. Putem avea evoluții foarte bune și mai puțin bune, chiar și în cadrul aceluiași meci. Sunt convins că mâine, la meci, echipa care va fi mai constantă în evoluție, va câștiga, pentru că așa a fost și în ultimele două meciuri. Nu mai este primul meci, nu mai este nici al doilea meci, deja echipa noastră trebuie să treacă emoțiile de intrare în play-off și chiar nu cred că ar trebui să conteze absolut nimic în afară de a face tot posibilul pentru a face cel mai bun meci pentru a confirma evoluțiile bune pe care le-au avut în campionat”, a spus Dan Fleșeriu.

Meciul trei dintre CSU Atlassib Sibiu și U-BT Cluj se joacă mâine, de la ora 19:45, la Sala Transilvania și va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

 

* foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    3-0.
    Frumoasa incercare de motivare, dar nu foarte discreta... :))) Nu vor mai urma trei meciuri. Poate cu tot cu cele de clasament...

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    hai csu!
    Va fi foarte greu sa ne calificam, stim asta, sunteti pe val, aveti prima sansa, e totusi 2-0, jucam deja sub presiunea rezultatului... si totusi noi ne vom incuraja echipa asa cum am facut-o intotdeauna.... si dupa cum se spune...speranta moare ultima. Pentru noi a fost un campionat reusit, o victorie azi va fi doar un bonus la care nici nu indrazneam sa visam acum 7 luni. Sa vedem daca si pentru voi, voi va doriti titlul...mult succes si cel mai bun sa se califice in semifinale!

    cu 8 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!