Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Deocamdată avem un parcurs suficient de bun pentru campionatul României”

Dan Fleșeriu: „Deocamdată avem un parcurs suficient de bun pentru campionatul României”

BC CSU Sibiu își continuă parcursul perfect de acasă în Liga Națională de Baschet Masculin și după etapa a 8-a. Formația de pe Cibin a trecut de SCM U Craiova cu scorul de 72-60. Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a vorbit la finalul jocului despre victoria echipei sale, pe care o consideră oportună și speră ca seria să se prelungească:

„Un meci mai greu decât o arată rezultatul. Victorie foarte bine venită pentru noi, pentru care băieții au depus un efort foarte mare. Să-i limitezi pe Craiova la atât de puțin puncte marcate este într-adevăr o performanță și sper că o vom continua și cu alte echipe. Deocamdată avem un parcurs suficient de bun pentru campionatul României și sperăm să mai reușim victorii și în deplasare, după care urmează multe meciuri acasă. Laser și Pratt au dat cele mai multe puncte de la ei dar totuși dar având în vedere că în total au fost doar 60, băieții noștri și-au făcut treaba suficient de bine. ”

BC CSU Sibiu și-a consolidat poziția a 3-a în clasament după acest succes și are 5-3 la general.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!