Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu despre întâlnirea cu Dinamo: „Cu siguranță va fi un meci foarte greu”

Dan Fleșeriu despre întâlnirea cu Dinamo: „Cu siguranță va fi un meci foarte greu”

BC CSU Sibiu joacă în etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin pe terenul lui Dinamo Știință București, un joc programat sâmbătă, 26 octombrie, pe terenul lui Dinamo Știința București. Dan Fleșeriu, antrenorul echipei de Cibin, a vorbit despre situația echipei sale înaintea jocului din Capitală și își dorește ca echipa lui să obțină primul succes pe teren străin în această stagiune:

„Multe deplăsări, puține meciuri acasă deocamdată. Nu am reușit să câștigăm în deplasare, deși am avut doar meciuri strânse și am avut posibilitate în fiecare dintre ele să obținem victoria. Să sperăm că vom sparge gheață și în deplasare. Cu siguranță va fi un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine acasă împotriva Clujului. În sezonul trecut am avut probleme de fiecare dată pe terenul lor. În plus, avem câțiva jucători indisponibili sau pe jumătate disponibili, după meciul din FIBA Europe Cup de la Oradea. Este un lucru pe care ni l-am asumat prin participarea în FIBA Europe Cup, că vom avea asemenea meciuri. Au fost momente în sezonele precedente când am profitat de echipele care jucau în cupele europene, și de oboseala lor. Acum e rândul altora să o facă. Să sperăm că nu le vom da ocazia. Cu siguranță mergem acolo să dăm totul pe teren și să venim cu o victorie acasă. ”

BC CSU Sibiu nu are un start grozav de sezon și are un bilanț de o victorie și trei înfrângeri. Echipa de pe Cibin a cedat de două ori în fața lui CSM CSU Oradea, în SuperCupa României și la debutul în grupele FIBA Europe Cup. În Liga Națională de Baschet Masculin, trupa lui Dan Fleșeriu a pierdut la limită pe terenul lui SCM U Craiova și a câștigat acasă cu CSA Steaua București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!