Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Diferența s-a făcut la determinarea în apărare și la disciplina de joc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.10.2015

CSU Sibiu a câștigat la Pitești pe terenul celor de la BCM U, scor final 80-76, într-unul dintre cele mai echilibrate meciuri din sezonul competițional 2015-2016 din LNBM. Victoria ardelenilor a venit în ultimele 2 minute de joc, atunci când au reușit să se desprindă decisiv.

Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, aștepta încă dinaintea meciului o victorie a echipei sale, după ce a pierdut 3 partide consecutiv, acesta vorbind despre succesul din Trivale.

„A fost o partidă extrem de dificilă, așa cum ne și așteptam. Băieții noștri au depus un efort extrem de mare, în special în apărare, și, de data aceasta, s-a văzut. A fost al treilea meci în care am fost așa aproape de adversar și, spuneam înaintea meciului, că ar fi fost timpul să începem să câștigăm. Piteștiul are o echipă foarte bună și sunt convins că va urca în curând mai sus, pe locurile 7-8 sau, cine știe, chiar în primele 6. Diferența, de aceastră dată, s-a făcut la determinarea în apărare și la disciplina de joc, dar repet, Piteștiul are o echipa senzațională, cu foarte  multe guri de foc și ne-a fost foarte greu”, a declarat sibianul Fleșeriu, potrivit site-ului oficial al clubului de pe Cibin. 

CSU Sibiu a bifat cea de-a 2-a victorie stagională, având pe lângă și cele 3 înfrângeri, pentru un total de 7 puncte acumulate. Dan Fleșeriu și compania vor primi în weekend la Sibiu vizita celor de la Energia Târgu Jiu, echipă care tocmai a câștigat primul meci al noului sezon în FIBA Europe Cup. 

*Foto: Haltnagy Zsolt 

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!