Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, după înfrângerea cu U-BT Cluj: „Sper că ne vom întâlni în playoff”

Dan Fleșeriu, după înfrângerea cu U-BT Cluj: „Sper că ne vom întâlni în playoff”

CSU Sibiu a cedat meciul cu U-BT Cluj, scor 94-84, jucat în Polivalenta clujeană, în turneul 13 al LNBM. 

Antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a vorbit despre lucrurile care au făcut diferența în acest meci:

„Am avut o rotație mai scurtă, fără prezența lui Lucas Tohătan. La noi contează extrem de mult oricând când un jucător lipsește și am mai pățit asta și în alte jocuri. A fost o partidă destul de bună din punct de ofensiv. Din păcate, pentru noi, am avut o defensivă extrem de slabă, chiar și în prima repriză am primit 50 de puncte, ceea ce nu ne reprezintă în mod normal. Dar Clujul este o echipă capabilă să înscrie foarte mult când își văd de jocul lor. Au dominat lupta la recuperare și cred că acolo s-a făcut diferența, deși noi am avut mai multe recuperări ofensive, lucru care a arătat cât de mult ne-am dorit noi să câștigăm. Ei au terminat însă meciul cu 12 recuperări în plus, ceea ce înseamnă vreo 24 de puncte, din care au marcat mai bine de jumătate. Am reușit să venim la 4 puncte, la 5 puncte, au fost câteva contraatacuri la care puteam să venim la o singură posesie, am luat niște decizii pripite și împotriva Clujului nu îți poți permite să faci așa ceva.  Bravo lor, cred că și-au asigurat locul 1 în clasament din punct de vedere matematic. Nu pot să sper decât că ne vom întâlni în playoff.”

CSU Sibiu a ajuns după această înfrângere la un palmares de 17 victorii din 22 de partide în LNBM. Ardelenii vor juca astăzi, 26 aprilie, de la ora 17:00, în compania Stelei. 

*foto: 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    .
    Cel mai favorabil traseu pentru noi, dar si cel mai improbabil e sa terminam pe 2 si sa avem o semifinala cu Voluntari. Va aproape imposibil sa ajungem in finala daca dam de Cluj sau Oradea in semifinale.

    cu 3 ani în urmă (27.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!