Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „E bine când câștigi, chiar și atunci când joci slab”

Dan Fleșeriu: „E bine când câștigi, chiar și atunci când joci slab”

BC CSU Sibiu a ajuns la 6 victorii în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a învins în deplasare pe CSA Steaua București, scor 74-72. Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor, a vorbit despre această victorie dar a fost dezamăgit de jocul echipei sale:

„O victorie în deplasare, am spus-o de la începutul campionatului, valorează dublu. Dacă îmi amintesc bine aici a pierdut și Oradea, așa că nu era ceva foarte ieșit din comun să pierdem. Au jucat extraordinar, au făcut o risipă de efort mare, au jucat cu o rotație mică, Mandache lipsind, la fel și Harrell, doi jucători extrem de importanți pentru ei. Jucătorii mei s-au relaxat când au văzut că au în față o echipă cu rotație mai scurtă. Din păcate, am jucat slab dar e bine când câștigi, chiar și atunci când joci slab. ”

Întrebat despre calsarea în grupa valorică A, Fleșeriu a răspuns:

„Inițial porneam sezonul cu gânduri mai importante dar din cauza accidentărilor și a faptului că nu ne-am adaptat la prezența în cupele europene, nu am reușit să începem foarte bine campionatul. Aceasta este o victorie importantă pentru că rămânem în plasa Oradiei și a Clujului. Acum urmează pentru noi patru meciuri acasă și sperăm că vom avea în sfârșit timp să ne și antrenă pentru că în ultimele 6 săptămâni am avut meciuri din trei în trei zile, deci numai recuperare și pregătirea meciului următor. Acum avem trei săptămâni în care ne vom antrena și sper să jucăm mai bine.”

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!