Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „E timpul să reușim și o victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.10.2015

CSU Sibiu vine după 3 înfrângeri la rând, din care, ultimele două, împotriva Mureșului și Clujului, la un punct, respectiv 3 puncte diferență. De această dată sibienii se deplasează la Pitești pentru duelul cu BCM U, acolo de unde, antrenorul Dan Fleșeriu, speră să se întoarcă cu victoria. 

Tehnicianul sibian a prefațat în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu Pitești duelul cu băieții lui Jovica Arsic. 

„Au un lot extrem de valoros și echilibrat, cu jucători cu multă experiență, chiar și în campionatul României. Au dezavantajul că pleacă cu punctele penalizare de la federație. Chiar dacă au deja câteva victorii sunt în spate în clasament. Va fi un meci extrem de greu pentru noi, mai ales că se joacă pe terenul lor. Noi venim după două meciuri în care am fost aproape să câștigăm, după două meciuri în care am alternat minute bune cu minute proaste și sper ca în meciurile care urmează să avem din ce în ce mai multe minute în care jucăm bine. Atunci cred că putem pretinde să și câștigam. E timpul să reușim și o victorie, fiind atât de aproape de ceilalți adversari de până acum”, a subliant Dan Fleșeriu. 

Confruntarea dintre BCM U Pitești și CSU Sibiu va avea loc în Trivale, miercuri, 28 octombrie, începând cu ora 18:00. Meciul nu va fi televizat. 

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!