Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Este greu să câștigăm când nu suntem în formulă completă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2021

Dan Fleșeriu: „Este greu să câștigăm când nu suntem în formulă completă”

BC CSU Sibiu a ajuns la a 5-a înfrângere stagională după partida din deplasare cu Dinamo București. Scorul final a fost 85-80, stabilit datorită prestației alb-roșilor din sfertul 4.

Dan Fleșeriu a vorbit despre eșecul în fața trupei din capitală.

„A fost un meci în care băieții noștri au făcut din nou efort până la limitele maxime, fapt care s-a vazut în ultimele 6 minute când am avut 5 turnovers și am permis 6 recuperîri ofensive. Dinamo a reușit să revină și să încheie meciul în avantaj datorită acestor greșeli. Cu siguranță cu toții puteam lua decizii diferite pe finalul jocului dar după meci este ușor de vorbit. Realitatea a arătat din nou că dacă nu suntem în formulă completă este greu de câștigat. Evan nu a putut din nou să ne ajute, față de ultima etapă, unde a contribuit cu 20 minute.”, a declarant tehnicianul Sibiului conform bc-csusibiu.ro.

Evan Fitzner a jucat doar șase minute în confruntarea cu Dinamo București. Pivotul American a ieșit de pe teren în primul sfert și nu a mai revenit din cauza problemelor medicale.

Următorul meci pentru BC CSU Sibiu este cel de miercuri, 3 noiembrie, împotriva celor de la SCM Târgu Jiu. Meciul se va desfășura pe terenul echipei de pe Malul Cibinului, de la ora 18:00.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!