Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: ”I-am obligat să depună foarte mult efort în primele zece minute”

Valentin Todea, Bogdan Isailă

Valentin Todea, Bogdan Isailă
04.12.2018

Sibienii s-au impus categoric pe teren propriu în fața celor de la CS Dinamo Știința București, scor 101-75. La finalul partidei din sala Transilvania, antrenorul de la BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a vorbit în fața presei:

Un meci în care mi-a plăcut energia pe care au arătat-o băieții noștri, și chiar dacă în prima repriză am luat mult mai mult puncte decât ne-am fi așteptat la nivelul de energie depusă este pentru că Dinamo înscrie în general foarte multe puncte oricărei echipe. Au jucători buni, execută frumos atacurile și ne-a pus probleme, dar rotația noastră mai lungă i-a omorât la final pe cei de la Dinamo și s-a făcut diferență mare. Rămâne să păstrăm această energie și să o transformăm într-o apărare mult mai eficientă și la fel de bine în atac.

Este foarte greu când nu ai unde să te antrenezi și sala nu este liberă, a fost destul de greu să mergem în deplasare să ne antrenăm acolo și după aceea  să jucăm aici, practic am beneficiat de aceleași condiții ca și Dinamo. Băieții au răspuns bine de această dată și sper că vor răspunde la fel de bine și în deplasare. Nu a fost neapărat un antrenament cu public, i-am obligat să depună foarte mult efort în primele zece minute, a și ținut ritmul Dinamo în primul sfert, după care cu o rotație scurtă de doar 9 jucători s-a văzut că nu pot să meargă până  la capăt, pe asta ne-am și bazat.

Mirel Dragoste își face treaba indiferent de repriza în care intră, sunt mulțumit de el, și dacă o ține așa, mă va obliga să îi dau minute și în prima repriză.

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!