Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În această partidă, Dinamo a dat mai multe coșuri venite din apărare decât noi”

Dan Fleșeriu: „În această partidă, Dinamo a dat mai multe coșuri venite din apărare decât noi”

CSU Sibiu a înregistrat prima înfrângere în actualul sezon al LNBM. Formația de pe Cibin a cedat partida cu CS Dinamo București cu scorul de 87 la 76.

Dan Fleșeriu a vorbit despre acest prim eșec înregistrat de echipa pe care o antrenează: 

Ne-a lipsit agresivitatea pe care Dinamo ne-a oferit-o cu vârf și îndesat, jucând la limita regulamentului. S-au apărat bine cu toți jucătorii, noi am avut doar sclipiri când am reușit să preluăm conducerea în urma unor apărări. 

Am tot spus și la celalate partide, că mă bucură când dăm puncte venite din apărare. În această partidă, Dinamo a dat mai multe coșuri venite din apărare decât noi. Ne-au forțat să comitem 18 turnoveruri, iar în prima repriză au avut 8 recuperări ofensive, recuperări pe care nu le-au avut mai avut în a doua repriză, dar ne-au pus o presiune extrem de mare la care nu am știut să răspundem.

Au obținut o victorie meritată, iar noi trebuie doar să învățăm din astfel de meciuri pentru că vom mai avea adversari așa agresivi și arțăgoși cum sunt cei de la Dinamo. 

Tehnicianul a spus și ceea ce așteaptă să vadă de la echipa sa astăzi, 23 decembrie, de la ora 19:45 când BC CSU Sibiu va da piept cu SCM Craiova, o formație care pare în formă în acest debut de sezon. 

Trebuie să ne recuperăm și să avem o energie mai bună...să începem meciul mai bine și mai ales să câștigăm sfertul 4, așa cum am făcut în toate meciurile de până acum. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!