Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „În primul rând punctele au venit din apărare”

Dan Fleșeriu: „În primul rând punctele au venit din apărare”

BC CSU Sibiu a ajuns la două victorii consecutive în actuala stagiunea a LNBM, după ce a dispus de CSM Focșani cu scorul de 102 la 72. 

La fel ca în partida de debut, sibienii au trecut de borna celor 100 de puncte. Referitor la acest lucru, dar și la evoluția în general a jucătorilor săi, Dan Fleșeriu a declarat: 

Un meci mai bun defensiv pentru noi, în primul rând punctele au venit din apărare față de meciul de ieri (nr. împotriva lui Miercurea Ciuc) când am marcat o mulțime de puncte, dar am avut o apărare foarte slabă. Astăzi am reușit să ne apăram mai bine...cu excepția sfertului doi...dar asta se întâmplă când vrem să jucăm foarte rapid, facem și multe turnoveruri. În aceste momente le-am oferit adversarilor câteva atacuri în care au reușit să marcheze de la trei puncte. În repriza secundă am încetinit și noi puțin jocul, nu am mai mai pierdut așa multe mingi și am reușit să ne apăram mai bine. 

Antrenorul lui CSU Sibiu a prefațat și următorul meci al echipei sale, cel în compania lui BCM U Pitești, o altă formație care nu a cunoscut încă înfrângerea în actuala stagiunea a LNBM. 

Totuși, meciul important și cel care ne va arăta adevărata valoare va fi cel cu Piteștiul, care are o echipă destul de bună și un lot mai complet în momentul de față decât al nostru. Dacă avem energia de astăzi, avem șansa noastră să câștigăm. 

Partida dintre cele două formații va avea loc luni, 14 decembrie, de la ora 19:30 și va transmisă în direct de DigiSport și LookSport. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!