Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, înainte de derby-ul cu U-BT: „Ne-am dori să fie o revanșă pentru meciul din Cupă”

Dan Fleșeriu, înainte de derby-ul cu U-BT: „Ne-am dori să fie o revanșă pentru meciul din Cupă”

Duminică, 25 aprilie, de la ora 21:00, BTarena din Cluj-Napoca va găzdui confruntarea dintre formația gazdă și BC CSU Sibiu. Va fi cea de-a treia întâlnire stagională între cele două rivale, iar sibienii își doresc să obțină prima victorie.

Înainte de plecarea spre Cluj, Dan Fleșeriu a declarat următoarele:

Un turneu important, două meciuri grele împotriva a două echipe bune. Prima partidă va fi împotriva Clujului și ne-am dori să fie o revanșă pentru meciul din Cupă. Ne-am dori să jucăm mai bine decât am reușit atunci, dar niciodată un meci nu seamănă cu celălalt. Știm că întâlnim o echipă bună, aproape neînvinsă în ediția aceasta de campionat și asta n-are decât să ne motiveze să jucăm cât de bine se poate.

În meciul doi, Steaua evoluează cu șanse încă matematice să prindă playoff-ul. Cu siguranță își va vinde foarte scump pielea și va trebui să fim foarte atenți, mai ales că meciurile sunt la mai puțin 24 de ore diferență. Jucăm seara la 9 și a doua zi la 5 așa că, cu siguranță, nu ne va fi ușor. Dar, un turneu bun care trebuie să ne pregătească pentru ceea ce se va întâmpla în playoff”, conform paginii oficiale de Facebook a grupării galben-albastre.

 

🏀Suntem pregătiți de un nou turneu al Ligii Naționale de Baschet Masculin și plecăm optimiști spre Cluj, dornici să reușim două partide bune în compania celor de la U BT Cluj Napoca și CSA Steaua București! 🎙Iată ce au declarat Rolland Torok și Dan Fleșeriu înaintea partidelor din cadrul Turneului cu numărul 13 al LNBM! #HaiCSU #EuSuntCSU

Posted by BC CSU Sibiu on Friday, April 23, 2021

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu va putea fi urmărit în direct pe Digisport, Look Sport și FRB TV.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!