Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, înaintea partidei cu Dinamo: „Ne aflăm în fața unui meci important și vom juca la victorie”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.11.2015

Dan Fleșeriu, antrenorul care a dus-o pe CSU Sibiu pe primul loc în Liga Națională, anunță că băieții lui vor juca la victorie în partida cu Dinamo, chiar dacă se așteaptă ca meciul să fie unul echilibrat.

„Ne aflăm în fața unui meci important și vom juca la victorie. Întâlnim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Ei joacă împreună ca o echipă fără a avea individualități pregnante. În clasament, Dinamo are cam aceeași linie cu a noastră, așa că o victorie, dacă vom reuși să o facem, va fi extrem de importantă în perspectiva clasamentului va finalul primei părți a campionatului”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.

Înaintea confruntării cu Dinamo, Fleșeriu și-a amintit de meciul din august, când elevii săi au avut câștig de cauză.

„Dinamo a jucat foarte bine și în presezon, iar noi am fost printre puținii care am câștigat împotriva lor (n.r. la Memorialul Tordai). Ei au jucat bine și în campionat și au făcut victorii la echipe importante, la unele la care noi nu am reușit. Dar au și pierdut la unele echipe la care noi am câștigat. Nu știu însă dacă sunt la fel de constanți ca și noi, dar, cu siguranță, au ca principal atu, ca și noi, faptul că joacă împreună ca o echipă și au un antrenor care are trecute în CV multe campionate câștigate”, a mai spus antrenorul formației sibiene.

Tehnicianul sibienilor crede că este greu să vorbim de o favorită înaintea partidei de duminică. Acesta speră totuși că suporterii vor umple Sala „Transilvania” și vor face diferența. „Va fi o bătălie în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred că putem vorbi, înaintea acestui meci, de o favorită. Sper ca noi să putem avea mai multe șanse datorită spectatorilor care sunt convins că vor umple sala și ne vor susține pe parcursul celor 40 de minute. Ei vor fi, cu adevărat, cei care vor face diferența”, a mai spus Fleșeriu.

Meciul se joacă mâine, de la 19:45, în Sala „Transilvania” și va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

În etapa viitoare, CSU Atlassib Sibiu va juca tot pe teren propriu, cu CSM-U Oradea. Meciul este programat sâmbătă, la ora 20.

sursa foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!