Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Indiferent cine va intra pe teren, va da sută la sută pentru a câștiga meciul”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.12.2015

Antrenorul principal al lui CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleșeriu, este convins că meciul cu U-BT Cluj-Napoca va fi extrem de dificil. Pe de o parte, datorită lotului lui Marcel Țenter, pe de altă parte din cauza accidentărilor care persistă în cadrul echipei sale.

„Ca în orice alt meci, mai ales la meciurile de acasă, încercăm să facem o figură frumoasă în fața propriilor suporteri. Știm că meciul cu Clujul este extrem de important, de fiecare dată, pentru suporterii sibieni și sper că vom și reuși să oferim o replică dură celor din Cluj care au, în sezonul acesta, o echipă care e favorită la jucarea finalei campionatului”, a declarat Dan Fleșeriu.

Tehnicianul lui CSU Sibiu a spus că, deși nu toți elevii săi vor putea să joace mâine cu Clujul, este sigur că cei care vor intra pe teren vor da totul pentru victorie.

„Lotul nostru este în refacere, știu că toți jucătorii își doresc să joace, din păcate nu toți vor și putea, deși au făcut recuperare urmare a accidentărilor. Vom vedea exact la ora meciului pe cine ne putem baza. Indiferent cine va intra în teren, pot să vă pun că va da, cu siguranță, sută la sută pentru a câștiga meciul”, a spus Fleșeriu.

Acesta contează din nou pe aportul fanilor la Sala „Transilvania”, care îi pot conduce pe galben-albaștrii spre victorie.

„Orice meci alături de suporteri are cu totul altă savoare și altfel se trăiește. Indiferent că jucăm bine sau rău, ei ne pot salva sau ne pot împinge mai sus decât suntem la un moment dat. Dacă vor umple sala și vor face atmosferă așa cum ne-au obișnuit deja, nu pot face decât să ne ajute să câștigăm”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!