Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu:„ Mă bucur că am avut de unde lăsa în sfertul patru”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.11.2015

Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, a oferit o declarație la finalul partidei pe care echipa s-a l-a câștigat pe terenul rivalei Gaz Metan Mediaș, cu scorul de 84-74. Tehnicianul român a spus că se temea de acest joc și de echipa Gazului, însă este bucuros de faptul că elevii săi nu s-au relaxat și au obținut al 6-lea succes consecutiv din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin:

„Mi-a fost frică de meciul acesta pentru că Mediașul are o echipă imprevizibilă cu foarte mulți shooteri și după ce am făcut atâtea meciuri bune am crezut că băieții se vor relaxa dar au început meciul foarte bine, au reușit să facă o apărare bună și mă bucur că am avut de unde lăsa în sfertul patru, când am încetinit prea mult motoarele.”

Cheia jocului, în opinia lui Dan Fleșeriu a fost defensiva:

„Am reușit în sfertul doi și sfertul trei să facem o apărare foarte bună, foarte agresivă. Am reușit să interceptăm foarte multe mingi, băieții știau multe din combinațiile Mediașului și au reușit o treabă foarte bună. În momentul în care noi am oprit apărarea nu am știut nici să atacăm.”

foto:sibiu100.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!