Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Mă bucur că noi am fost victorioși și este, oarecum, o recompensă după partida din tur”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.12.2015

CSU Atlassib Sibiu s-a impus sâmbătă seara în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca, în etapa a XIV-a a LNBM. Galben-albaștrii au câștigat derby-ul cu marea rivală la un punct diferență, scor 66-65, iar Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, crede că  victoria vine ca o recompensă pentru eșecul suferit în tur pe parchetul formației clujene.

„A fost un meci cu presiune extrem de mare și cu reușite tactice puține. Au fost puține puncte marcate, un meci bazat mai mult pe apărare, pe care la un moment dat Clujul îl controla, apoi am reușit noi. A fost meci mai slab din punct de vedere al reușitelor, al spectacolului, dar un meci cu tensiune și presiune mare pe ambele echipe. Mă bucur că noi am fost victorioși și este, oarecum, o recompensă după partida din tur. Am pierdut atunci, deși puteam să câștigăm. Au fost câteva aruncări pe final, pe care le puteam marca, au fost niște aruncări de-ale lor care au intrat mai ușor, dar acum am avut noi mai mult noroc, am crezut până la sfârșit și cred că am fost ceva mai agresivi”, a declarat Dan Fleșeriu imediat după partida cu U-Banca Transilvania.

În aceste momente, CSU Sibiu are 22 de puncte în campionat, ca urmare a 9 succese și 4 înfrângeri. Fleșeriu crede că perioada bună pe care o traversează echipa sa aduce aminte de vremurile bune ale Sibiului.

„Deocamdată suntem în timpul campionatului și cred că echipa asta aduce aminte de vremurile bune ale Sibiului. Noi sperăm să câștigăm meciuri, nu știu câte. Inițial am plecat cu pronosticurile tuturor că nu vom câștiga mai mult de trei meciuri, în tot campionatul. Am ajuns la trei ori trei, adică 9 victorii, și sper să mai reușim. Victoria aceasta este foarte importantă pentru că am obținut-o împotriva uneia din candidatele la titlu, din cele patru, chiar cinci, dacă și Energia își revine. E o victorie care ne ajută, pe care alții o fac mai greu sau chiar nu o fac, și mă refer la cei cu care noi ne batem să ajungem în prima grupă. Obiectivul, la început, a fost intrarea în play-off, dacă se poate. Nu ne dădea nimeni șanse. Avem șanse, dar dacă nu facem 12 sau 13 victorii nu vom avea șanse să intrăm în prima grupă valorică. Dacă vom reuși să facem aceste voictorii, discutăm după despre ce se poate întâmpla în play-off. Să ajungem acolo, asta este dorința mea în fiecare sezon în care antrenez”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Pentru CSU Atlassib Sibiu urmează un meci dificil în deplasare, cu BC Mureș Târgu Mureș.  Partida este programată miercuri, 23 decembrie, de la ora 18 și va fi transmisă în direct de DigiSport. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Importanta acestui meci, si-a pus amprenta pe jocul echipei prestația fiind destul de confuză, cu multe greseli, dar o victorie ra mine o victorie cu atît mai mult cu cit a fost extrem de muncit. Felicitari echipei si băncii tehnice pt .dăruirea exemplară de care au dat dovada. Vom fi alaturi de voi. Sunteți o echipa frumoasa...HAI CSU !!!!!!!!

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Fleseriu..
    Sincer m-a surprins Fleșeriu, care face o treaba excelenta la Sibiu. Din pacate vad ca se imbraca de la Telekom, pentru ca poarta sacoul acela nelimitat.

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu un ardelean :

    Dan Fleseriu
    Felicitari pt modul in care pregateste echipa si modul de abordare al meciurilor! Reuseste sa faca treaba buna cu un buget fff mic si jucatori pe care multi ii considerau slabi. Daca ii analizezi pe fiecare in parte, nu sunt chiar asa de slabi, dar conteaza mult modul in care ii folosesti pt a scoate maximul de la fiecare. FELICITARI DANE SI MULTA BAFTA IN CONTUNUARE!

    cu 8 ani în urmă (20.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!