Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Ne pregătim să abordăm playoff-ul cât mai bine, spre deosebire de alți ani”

Dan Fleșeriu: „Ne pregătim să abordăm playoff-ul cât mai bine, spre deosebire de alți ani”

Marți, 3 martie, Arena Antonio Alexe găzduiește confruntarea dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu, formațiile ce și-au împărțit principalele trofee ale stagiunii precedente. Partida are loc după o lungă pauză astfel că rezultatul final este greu de prevăzut.

Înainte de plecarea spre Oradea, Dan Fleșeriu a vorbit despre luna care a trecut, despre pregătirea fizică pe care au efectuat-o cu Juanma Yanez și despre așteptările pe care le are în următoarea perioadă.

Din păcate, n-am avut Final Four-ul Cupei României în sezonul acesta dar am avut o pauză în care băieții au avut timp să își revină, să se odihnească, să se recupereze cei care au fost accidentați. Începând de la mijlocul lunii februarie, am început o pregătire fizică în așa fel încât să ajungem în cea mai bună formă sportivă, sperăm noi, chiar înainte de playoff și în timpul playoff-ului. Evident, ne dorim să facem meciuri bune și până ajungem 100% din punct de vedere fizic dar rezultatul este mai puțin important în momentul acesta. Ne pregătim să abordăm playoff-ul cât mai bine, spre deosebire de ceilalți ani, când am fugit după rezultat și în playoff am ajuns gâfâind. Sperăm să reușim și să ne îndeplinim acest obiectiv. Meciul de la Oradea este important având în vedere câte înfrângeri am făcut sezonul acesta deja în meciurile cu ei. Vom face maximul posibil pentru a veni cu o victorie acasă. Repet, însă, jocul va conta mai mult decât rezultatul”, conform paginii de Facebook a clubului sibian.

De asemenea, antrenorul lui BC CSU Sibiu a anunțat că Larry Gordon va evolua pentru prima oară în maioul galben-albastru.

Larry Gordon va juca cu siguranță. Avem așteptări mari, în special din punct de vedere defensiv. Suntem, din nou, mai puternici și pe pozițiile mici, de guards. Va dura o perioadă până va reuși să se integreze deplin. N-am jucat deloc meciuri amicale în perioada aceasta tocmai pentru că ne-am bazat mai mult pe pregătirea fizică dar ne așteptăm să ne ajute foarte mult din punct de vedere defensiv. De asemenea, din punct de vedere ofensiv, este un jucător periculos”.

Confruntarea dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu va începe la ora 19:00 și va fi transmisă pe Digisport 3.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Sibiu
    Foarte tare declarația d-lui Fleseriu. Dansul ne spune și chiar ne repeta ca sibienii s-au pregătit și se pregătesc pt playoff, ca în seara asta rezultatul nu contează, doar jocul... Haideți la pariuri, e clar deznodământul unui meci in care o echipa este obligata sa câștige să-și apere locul 1, iar pt cealaltă rezultatul nu este cel mai important. Ciudata rău declarația!

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Foarte corecta declaratia.
      Intram in playoff de pe 3 asadar scopul in momentul de fata e sa-l putem introduce pe LG in joc asa cum trebuie. Cum ziceam, campioni de sezon regulat am mai fost si la ce ne-a folosit. Din pacate intram cu dezavantajul terenului si fata de U si fata de CSM in playoff, dar asta e clasamentu adevarat pentru moment. Eu o singura temere am, aceea ca arbitrii vor inclina din nou balanta, sper sa ma insel.

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      de acord
      La prima vedere pare o contradictie intre "jocul va conta mai mult decât rezultatul” si "vom face maximul posibil pentru a veni cu o victorie acasă", dar cred ca este doar o prioritizare a obiectivelor; primul lucru ce ne intereseaza este cresterea nivelului de joc in vederea atingerii maximulului in playoff, iar daca vom fi in meci vom incerca sa luam "si cele 3 puncte" (cum spunea pagina de facebook a unei echipe de baschet bucurestene).
      Iar pana la urma, locul 3 ne va aduce ca prim adversar in playoff Timisoara (adversar pe care la modul cel mai sincer eu il prefer in acea faza). Apoi, chiar si cu mai putine meciuri acasa, vom vedea ce va fi...

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pai
      TM e pe 6 momentan. la cum joaca sanse mari sa ramana acolo. Voi prindeti Steaua sau Dinamo, mai probabil.

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @studentU
      eu zic sa refaci calculele:
      1 vs 8
      2 vs 7
      3 vs 6
      4 vs 5
      Sunt destul de clare Sibiu vs Timisoara si Dinamo vs Steaua, restul se mai joaca doar la imperechere...

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!