Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea”

Dan Fleșeriu: „Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea”

BC CSU Sibiu primește astăzi, de la ora 19:00, vizita celor de la CSM CSU Oradea, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din faza grupelor FIBA Europe Cup. Va fi a 4-a confruntare stagională între sibieni și orădeni, prima de la Sala Transilvania. Dan Fleșeriu a declarat că echipa trebuie să se redreseze după începutul slab de sezon și că prioritate are campionatul.

Campioana CSM CSU Oradea s-a impus în toate cele trei dueluri cu sibienii din acest sezon, disputate la Arena Antonio Alexe. Au fost victorii în SuperCupa României (68-64), prima etapă din FIBA Europe Cup (92-86) și în campionat (85-73), la finalul săptămânii trecute.

„Nici măcar nu mai putem fi optimiști după atâtea înfrângeri consecutive cu Oradea. Evident, încercăm să facem maximum ce putem, dar, așa cum am zis și imediat după meciul cu Oradea, toată concentrarea noastră trebuie să meargă spre campionat. Folosim aceste meciuri doar ca antrenamente pentru ceea ce ne așteptăm să vedem în campionat și trebuie să ne redresăm ca și echipă”, a declarat Dan Fleșeriu înainte de duelul cu orădenii.

Tehnicianul sibian a vorbit despre problemele din lot și o misiune imposibilă, dar a amintit că echipa sa a reușit surprize cu ajutorul fanilor, chiar dacă a avut o rotație redusă. Acesta speră că suporterii vor continua să susțină echipa deși aceasta a acumulat multe înfrângeri în acest start de sezon.

„În continuare avem jucători accidentați la care s-a mai adăugat încă un jucător important, așa că misiune imposibilă mâine (n.r. azi), dar cu ajutorul fanilor noi am mai reușit să facem surprize chiar cu o rotație extrem de scurtă. Așa că mă aștept să avem suportul lor chiar dacă suntem în situația în care am pierdut mai multe meciuri decât într-un sezon întreg deja în sezonul acesta”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea se dispută astăzi, de la ora 19:00, la Sala Transilvania. Meciul din etapa a 4-a a FIBA Europe Cup va fi transmis în direct pe Digi Sport 4. Orădenii sunt liderii grupei D cu 3 victorii în trei meciuri, în timp ce sibienii au pierdut toate cele trei partide pe care le-au disputat.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!