Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu nu mai este antrenorul lui BC CSU Sibiu

Dan Fleșeriu nu mai este antrenorul lui BC CSU Sibiu

Sâmbătă, 4 decembrie, BC CSU Sibiu a obținut a doua victorie consecutivă din actuala ediție de campionat. Galben-albaștrii s-au impus cu scorul de 96 la 73 împotriva lui CSM Galați și au ajuns la un bilanț de trei meciuri câștigate și șapte pierdute.

În etapa a 9-a, CSU Sibiu reușise să o învingă pe SCM Timișoara, după o partidă foarte echilibrată. Scorul final a fost 80-79, iar cel mai bun jucător de pe teren a fost Rareș Uță, cu 21 de puncte, 8 recuperări, o intercepție, un capac și +30 la eficiență.

În ciuda faptului că a obținut două victorii consecutive și că a ajuns la o înțelegere cu un nou baschetbalist, James Padgett, problemele continuă pentru clubul de pe malul Cibinului. După mai bine de șase sezoane petrecute la cârma sibienilor, Dan Fleșeriu nu mai este antrenorul lui BC CSU Sibiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Iată comunicatul oficial:

„Miguel Angel Hoyo este noul antrenor principal al echipei BC CSU Sibiu

În dimineața zilei de astăzi, cu câteva minute înaintea antrenamentului programat pentru ora 11, antrenorul echipei, Dan Fleșeriu, a sosit la sală pentru a-și anunța jucătorii că antrenamentul de ieri (6 decembrie) a fost ultimul pentru el din postura de antrenor principal al echipei. În același timp, antrenorul sibian a trimis pe adresa oficială a clubului notificarea de denunțare unilaterală a contractului dintre el și clubul CSU Sibiu. În fața unei decizii fără echivoc, Consiliul de Administrație a fost convocat de urgență pentru a remedia în cel mai scurt timp situația dificilă prin care trece echipa în aceste momente. Pentru a asigura continuitatea echipei, antrenorul secund al primei echipe, Miguel Angel Hoyo a acceptat provocarea de a asigura conducerea echipei până la finalul acestui sezon. El va fi ajutat din postura de antrenor secund de Cătălin Vulc.

Îi mulțumim lui Dan Fleșeriu pentru cei peste șase ani petrecuți alături de echipa fanion a orașului Sibiu, echipă cu care a obținut în trecut rezultate remarcabile, printre care câștigarea Cupei României, în anul 2019. Mult succes în proiectele viitoare!

BC CSU Sibiu”

 

Miguel Angel Hoyo este noul antrenor principal al echipei BC CSU Sibiu În dimineața zilei de astăzi, cu câteva minute...

Posted by BC CSU Sibiu on Tuesday, December 7, 2021

Așadar Miguel Angel Hoyo, secundul lui Fleșeriu, devine noul antrenor principal al galben-albaștrilor.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

10 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Tocmai când credeam...
    ...că se mai liniștesc apele la Sibiu... așa înțeleg, totuși, un pic mai bine transferul anunțat ieri. Partea bună e, până la urmă, că mai rău decât până acum chiar nu poate fi.

    cu 2 ani în urmă (08.12.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Fleseriu
    Din punctul meu de vedere este singurul antrenor din România care în ultimii ani și-a depășit condiția, obținând mult mai mult raportat la condițiile de care a avut parte. Singurul!
    Asa cum apare în comunicat, mi se pare foarte ciudat modul în care a plecat de la echipa. Pare ca era cam singur pe acolo.
    Aștept cu mare curiozitate sa vad care ar fi proiectul sau viitor.
    Nu știu de ce, dar prevăd o prăbușire a echipei din Sibiu în perioada anilor următori. Sper sa ma înșel, asta pt felul în care se trăiește baschetul acolo. Sibiul merita sa aibă o echipa buna, asa cum a avut-o în ultimii ani.

    cu 2 ani în urmă (08.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Ce ar mai fi de zis...
    S-a întâmplat inevitabilul, doar că momentul nu e neapărat cel la care trebuia să se întâmple.
    Mulțumim pentru toți acești 6 ani Dan! Până la urmă, tot ce s-a întâmplat din 2015 încoace la CSU ți se datorează în mare parte ție.

    cu 2 ani în urmă (08.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mircealitCSU :

    Concluzii
    Felul in care s-a produs aceasta despartire spune multe despre cei care se afla la conducerea acestui club si despre incotro se indreapta acesta. Pana la urma, dl. Fleseriu a fost cel mai important antrenor din istoria recenta a clubului, reusind aproape an de an sa faca treaba multa cu bani putini . Nu a fost perfect insa nu cred ca altcineva ar fi facut treaba mai buna, iar pe langa asta, e "de al nostru", in primul rand fanul acestei echipe iar doar in al doilea rand antrenorul ei.
    Presimteam ca acest moment se apropria, desi aveam unele sperante dupa utlimele meciuri, insa nu mi-am putut imagina ca felul in care o sa se petreaca o sa fie unul atat de groaznic si de lipsit de profesionalism (din partea tuturor insa mai ales a clubului). Nu asa te desparti de omul care ti-a adus singura cupa din istoria clubului!
    Sper totusi ca nu e o despartire completa, ci ca va mai face parte din familia CSU si in viitor. Multumim Dan!

    cu 2 ani în urmă (08.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    greu de digerat
    pentru multi dar stiu ca sunt si unii care-si vad scandarile satisfacute.
    Turbulenta perioada politica si tulburi minti.
    Deocamdata, multumim Dane.

    cu 2 ani în urmă (08.12.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      Dan Fleseriu
      o referinta
      https://baschet.ro/liga-nationala-de-baschet-masculin/stiri/podcastul-baschet-ro-continua-cu-dan-fleseriu-mi-as-dori-sa-fiu-vazut-ca-un-constructor

      cu 2 ani în urmă (09.12.2021)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    .....
    O veste neașteptată (Dan era certitudinea mea că se VREA performanță). Acum eu văd lucrurile astfel: Dan a cerut niște jucători iar conducerea a adus ce a putut/vrut, iar asta a umplut paharul, acum cred că înțeleg chestia cu "nu mai fac compromisuri". Să vedem dacă conducerea face pe "dracu in 4" să-i demonstreze că a greșit sau chiar stam foarte prost. Acum sunt curios cum reacționează echipa la aceasta mutare (foarte curios) pentru ca sunt niște băieți care au dat 200% sub conducerea lui Dan.
    Urmează un moment important pentru noi....

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Cam târziu...
    ...mi-a picat fisa la o chestie. Anunțul plecării lui Fleșeriu a fost făcut sub o poză a lui Hoyo.
    Ar fi fost frumos și de bun simț față de omul Dan Fleșeriu să primească o ultimă postare cu o fotografie de-a lui. Poate dintr-una din zilele (mai) bune. Așa cred eu că ar fi fost elegant...

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @hunter
      Ai perfectă dreptate, tot comunicatul e atât de greșit, încât nici măcar nu are rost să facem prea multă analiză.
      E mare păcat că neînțelegerile din ultimele luni și-au pus așa de tare amprenta, încât să nu-și mai poată aduce aminte de multele momente faine din acești 5 6 ani... Foarte trist.

      cu 2 ani în urmă (09.12.2021)
    Raspunde
  • pipzn :

    O parere neutra?
    La ce start de sezon a avut Sibiul, cred ca daca ar fi fost orice alt antrenor, ar fi fost demis dupa cateva etape.

    Pe de alta parte
    -sunt absolut de acord ca in toti acesti ani rezultatele au fost mai bune comparativ cu bugetul deci merite sigur are.
    -nu este normal sa ai pretentii (ca si conducere vorbesc) dar sa nu asiguri conditii proportionale (ma refer la lot)

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!