Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Nu putem să nu fim rușinați de cum ne prezentăm”

Dan Fleșeriu: „Nu putem să nu fim rușinați de cum ne prezentăm”

BC CSU Sibiu își continuă startul modest de sezon iar în această seară (01.11) a fost învinsă categoric la Cluj-Napoca de marea rivală de la U-BT. Antrenorul echipei sibiene a vorbit la final despre eșecul drastic, 92-64:

„Un meci extrem de dificil pentru noi, după ce am jucat acum două zile în cupele europene. Am jucat foarte prost și atunci. Am jucat prost și acum, în partea a doua. Nu pot să le reproșez jucătorilor nimic pentru că, evident, nu am mai avut picioare să ducem meciul. Clujul este o echipă foarte bună și cu o bancă mult mai lungă decât a noastră. S-a văzut în repriza a 2-a că au fost clar superiori. Trebuie să ne revenim din punct de vedere al accidentărilor. Astăzi nu am avut nici măcar cinci oameni apți să începem meciul. Jucătorii mei au făcut eforturi extrem de mari, trecând peste dureri și accidentări. Ceilalți doi sunt acasă care sunt acasă, nici nu-i pun la socoteală. Una peste alta, sunt relativ mulțumit de prima repriză chiar dacă erau 10 puncte diferență la pauză. Am avut aruncări deschise care au fost in and out. Sunt evident îngrijorat de situația medicală a jucătorilor. ”

Întrebat despre galerie, care a continuat să cânte și când diferența a ajuns la 30 de puncte, tehnicianul sibian a replicat:

„Aceasta este galeria noastră și suporterii vor fi întotdeauna alături de noi. Am avut înfrângeri grele și cu jocuri slabe dar ei au continuat să ne susțină. Asta o vor face mereu. Pe de altă parte, nu putem să nu fim rușinați de cum ne prezentăm noi în momentul acesta și să nu ne pară rău că îi dezamăgim. Aveam așteptări mari sezonul acesta. Startul nostru de sezon nu este ceea ce își doreau ei. Cu siguranță vor rămâne alături de noi și îi vom răsplăti mai târziu în campionat.”

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!