Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „O victorie rămâne întotdeauna o victorie”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.10.2015

Foto: turnulsfatului.ro

O nouă ediție de Liga Națională la nivel de baschet masculin a debutat vineri seară cu duelul dintre BC Timișoara și CSU Sibiu. Partida a fost una săracă în acțiuni ofensive de calitate, dovadă și faptul că după 30 de minute tabela indica scorul de 40-38 în favoarea oaspeților. Măcinată de probleme financiare, gruparea din județul Timiș a cedat la mare luptă confruntarea, scor 53-61. Pe sferturi a fost 9-12, 17-15, 14-11, 13-23.

La finalul jocului antrenorul ce a debutat pe scena LNBM cu o victorie s-a declarat mulțumit doar de defensiva echipei sale. Dan Fleșeriu este de părere că jucătorii nu au evoluat nici măcar la 50% din potențial.

Fiind primul meci oficial al campionatului, jucătorii noștri nu au jucat nici măcar la 50 la sută din potențialul lor. Asta pentru că a fost mult stres, au fost emoțiile și dorința marede a câștiga acest meci. În plus, nu știau cu cine vor juca, pentru că au întâlnit o echipă formată în urmă cu trei zile. Poate de aceea nici nu am reușit să găsim, mereu, soluții în atac. De apărare nu pot să mă plâng, de vreme ce nu am primit decât 53 de puncte. Nici noi nu am marcat foarte mult, dar suntem ca și la meciurile amicale, oricare jucător ar putea marca mai mult. Avem cel puțin cinci jucători care pot marca peste 10 puncte. Din păcate, suferim la recuperări și se pare că încă nu reușim să reparăm problema asta. Dar o victorie, rămâne întotdeauna o victorie și sper ca aceasta să ne dea aripi și încredere pentru meciurile următoare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!