Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, optimist cu privire la suspendarea lui Rolli Torok: „Sper că se va anula”

Dan Fleșeriu, optimist cu privire la suspendarea lui Rolli Torok: „Sper că se va anula”

CSU Sibiu a reușit o victorie în presezon în fața celor de la SCM Timișoara, scor 76-69, cu care a reușit să câștige trofeul competiției amicale.

La finalul meciului, antrenorul sibienilor, Dan Fleșeriu, a vorbit despre rotația pe care o are în acest sezon sub panou, acolo unde vor juca Chris Cooper, Randal Falker, Isaiah Philmore plus Rolli Torok:

„De data asta am marcat mult de afară în ambele meciuri. Acolo cred că am făcut destul de multă diferență. Și în continuare mă bucur să am pe poziția de pivot jucători puternici și întotdeauna să fie odihniți pentru că avem rotație mare. Plus venirea lui Rolli la echipă ne întărește și mai mult poziția asta”

Întrebat despre cazul suspendării lui Rolli Torok, Fleșeriu a preferat să își mențină optimismul:

„Încerc să nu mă gândesc, așa cum i-am cerut și lui să nu se gândească la suspendare. Cred sau sper că se va anula suspendarea și sper să putem să-l folosim încă din primul joc. Acum rămâne să vedem, se mai judecă încă la Comisia de Apel și așteptăm cu nerăbdare răspunsul de acolo.”

Reamintim că Rolli Torok a fost suspendat 4 luni de către Comisia de Disciplină, în controversatul caz al lipsei de la națională. Internaționalul român a contestat decizia iar Comisia de Apel urmează să se hotărască cu privire la ce sancțiune vor lua.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!