Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu:„Pentru a doua oară, în acest tur de campionat, pornim ca favoriți”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.11.2015

Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, își vede echipa pentru a doua oară în acest sezon ca favorită înaintea unui meci. Galben-alabaștrii vor juca pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, echipă cu un singur succes în acest sezon. Tehnicianul român nu vede un meci facil pe Târnava Mare, iar ambițiile intrajudețene avea importanța lor într-un asemenea meci, după spusele lui Dan Fleșeriu:

Urmează meciul cu Mediașul, iar pentru noi va fi un meci la fel de greu ca și celelalte. Pentru a doua oară, în acest tur de campionat, pornim ca favoriți. La Galați am reușit să câștigăm meciul, chiar dacă am început greu. Sper ca, de data aceasta, să nu le mai oferim adversarilor o repriză, ca să se distanțeze, iar apoi noi să ne revenim. S-ar putea ca Mediașul să nu ne mai dea șansa să revenim, dacă începem prost. Va fi un meci dificil. Ei au o singură victorie și pentru ei va fi extrem de important să câștige. La toate acestea se adaugă ambițiile intrajudețene și cred că vor face din acest meci unul important. Eu sper ca băieții noștri să se concentreze și să înțeleagă faptul că șirul victoriilor trebuie, obligatoriu, să continue. Până la ora meciului sper să fie refăcuți (nr. Hardy și Calotă). Deocamdată au fost câteva antrenamente de la care au lipsit, dar sper să fie refăcuți și să nu avem probleme cu niciunul dintre ei”, a declarat Dan Fleșeriu confrom site-ului oficial al sibienilor.

foto:turnulsfatului.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Plângăcios mic..
    Ce-i mai place lui Fleșeriu să se plângă, ba că nu are bani de jucători, ba că nu are unde se antrena, ba că are accidentați și după fiecare meci el își primește laurii marelui antrenor. Plângăcios mic!

    cu 8 ani în urmă (21.11.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu eight :

    @martax
    plangaciosu asta mic face din cacat bici si mai si pocneste ;)

    cu 8 ani în urmă (21.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!