Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Principalul scop era să nu ne accidentăm”

Dan Fleșeriu: „Principalul scop era să nu ne accidentăm”

CSU Sibiu s-a impus aseară în fața celor de la BCM U Pitești în Sala Trivale, scor 84-75. Formația de pe Cibin a încheiat astfel turneul 8 LNBM cu trei victorii din tot atâtea meciuri, după ce a câștigat și partidele cu Focșani și Miercurea Ciuc.

La finalul întâlnirii cu piteștenii, antrenorul principal al Sibiului, Dan Fleșeriu, a declarat următoarele:

„Mă bucur că am obținut aceste victorii fără să ne accidentăm, deși nu știu dacă astăzi am scăpat fără accidentare. Xavier a căzut foarte rău la acel fault antisportiv, dar sper să nu avem probleme. Principalul scop, în afară de a obține cât mai multe victorii la acest turneu, era să nu ne accidentăm în așa fel încât să avem cea mai bună șansă și să ajungem în cel mai bun moment al nostru săptămâna viitoare în FIBA Europe Cup.”

Marți, 23 martie BC CSU Sibiu va juca cu Reggio Emilia în optimile de finală Europe Cup. Partida din sala de la Oradea va lua startul la ora 16:00.

Foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!