Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu, resemnat după meciul tur de la Cluj: „Nu cred că se pune problema calificării”

Dan Fleșeriu, resemnat după meciul tur de la Cluj: „Nu cred că se pune problema calificării”

BC CSU Sibiu a fost depășită categoric de U BT Cluj-Napoca în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României. Deținătoarea trofeului a cedat cu 83-64 și este aproape de eliminarea din competiție. Dan Fleșeriu, antrenorul sibian, a tras concluziile în cadrul conferinței de presă de la finalul jocului:

„Un meci în care am încercat, cât se poate de mult, să ajungem în formula nostră cea mai puternică pe ultimul  sfert. Am reușit să revenim la minus patru puncte. Din păcate, în acel moment în loc să accelerăm jocul am încetinit prea mult și le-am permis celor de la Cluj cu apărarea agresivă să ne provoace o mulțime de turnovers. Clujul, alături de Oradea, este cea mai bună echipă din campionat. Asta este clar. Speram să plecăm de aici cu o diferență mai mică sau chiar să producem o surpriză dar valoarea jucătorilor și jocul colectiv pe care îl practică nu ne permit deocamdată acest lucru. Îi felicit și le doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene.”

Tehnicianul a vorbit despre absența lui Lucas Tohătan:

„Lucas era accidentat deja dinaintea meciului din campionat. Totuși am forțat acolo și am decis să nu mai forțez, în speranța că îl vom avea sâmbăta care urmează.”

Dan Fleșeriu s-a resemnat după această înfrângere și nu se mai gândește la calificare:

„Nu cred că se pune problema calificării. Oricine ar fi în locul nostru, la minus 20 de puncte, cu o echipă ca a Clujului, nu cred că se puncte problema. Se pune problema să jucăm cât se poate de bine și să facem o victorie pentru că rivalitatea dintre Cluj și Sibiu nu e de azi, nu e de alaltăieri. Evident că ne dorim să câștigăm meciul de acasă și nu-l vom trata cu indiferență.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!