Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu și Anton Rotaru, declarații înaintea disputei cu U-BT Cluj

Dan Fleșeriu și Anton Rotaru, declarații înaintea disputei cu U-BT Cluj

BC CSU Sibiu joacă astăzi (12.11), la Cluj-Napoca, împotriva lui U-BT în debutul etapei a 8-a din Liga Națională la Baschet Masculin.

Sibienii au un singur succes în campionat până acum, obținut pe teren propriu cu CSO Voluntari și derby-ul împotriva Clujului pare să fie cel mai dezechilibrat din ultimii ani.

Înaintea duelului, antrenorul Dan Fleșeriu a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu, acesta lăudând adversara pentru felul în care s-a întărit pentru acest sezon și pentru rezultatele obținute pe plan internațional.

O etapă importantă pentru noi, în general meciurile cu Clujul sunt speciale pentru Sibiu. De data aceasta Clujul are o echipă aproape de nebătut în campionatul românesc. Au reușit să facă o treabă foarte foarte bună și pe plan internațional și să-și creeze o echipă foarte puternică și pentru campionatul nostru. Noi, în continuare, avem probleme de efectiv și chiar dacă în ultimele jocuri am reușit acțiuni bune în atac, n-am reușit să facem apărare destul de bună în așa fel încât să ne apropiem victoriile. Cu Clujul va fi o sarcină și mai grea din acest punct de vedere. Îmi doresc ca jucătorii să depună efort până la epuizare și să facem un meci cât mai bun în etapa aceasta.

De asemenea, Anton Rotaru a oferit o scurtă declarație, în care a punctat misiunea dificilă pe care o va avea formația galben-albastră:

„Ne așteaptă un meci foarte greu, poate cel mai greu din campionat. U-BT e o echipă completă, cu multe schimbări. Ei au pierdut doar un meci, în Basketball Champions League și sunt într-o formă excepțională. Trebuie să demonstrăm că ce s-a întâmplat până acum a fost o greșeală și să muncim, să dăm din picioare și să sperăm la victorie.

 

🥁GAME DAY🥁 🎙Iată ce au declarat Anton Rotaru și Dan Fleșeriu, înaintea duelului din această seară, ora 17:15! 📺Duelul poate fi urmărit live pe DigiSport si LookSport! Mai multe detalii despre această partidă 👉 https://bit.ly/3n7UY6e 🎟️ Bilete virtuale 👉https://bit.ly/306q2ef #EuSuntCSU #haiCSU #nucedam

Posted by BC CSU Sibiu on Friday, November 12, 2021

Partida începe la ora 17.15 și va fi transmisă, în direct, pe Digisport 3 și Look Sport.

 

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    in momentul de fata
    n-ar trebui sa se puna problema castigatoarei. sper sa vedem un meci consistent din partea ambelor echipe. si fara accidentari.
    altfel, interesant etapa asta esti pitesti cu oradea. in mod normal oradea se va impune, dar cred ca va fi strans all the way.

    cu 2 ani în urmă (12.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!