Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu și Tanner McGrew, declarații înaintea partidei cu SCM Timișoara

Dan Fleșeriu și Tanner McGrew, declarații înaintea partidei cu SCM Timișoara

BC CSU Sibiu întâlnește astăzi, 19 noiembrie, formația SCM OHMA Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea disputei cu bănățenii, antrenorul Dan Fleșeriu și americanul Tanner McGrew au prefațat meciul pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu:

Un meci în care noi așteptăm să vedem toată energia jucătorilor, atât cât pot să aibă în acest moment, în așa fel încât să ne protejăm terenul propriu, pe care n-am reușit anul acesta să-l protejăm suficient de bine. Avem neoive de o victorie și chiar dacă suntem în continuare cu probleme de efectiv și toată săptămâna am avut probleme, nu ne-am putut antrena cum ar trebui, sunt încrezător că băieții vor da pe teren tot ceea ce pot, în așa fel încât să avem șanse să obținem victoria.”, a declarat Fleșeriu pentru sursa menționată.

McGrew spune că toate echipele vin pregătite pe terenul Sibiului:

„Fiecare meci în campionat reprezintă o provocare. Toate echipele sunt pregătite să joace împotriva noastră, în special aici la Sibiu. Ne-am pregătit toată sâptămână să fim în formă împotriva Timișoarei și vom da tot ce avem ca să câștigăm.

I-am văzut de câteva ori în presezon. Suntem formații diferite față de cum am început pregătirea și sper că o să putem face ceea ce ne iese bine și să-i forțăm pe ei să facă ceea ce nu-și doresc.

Partida începe la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe DigiSport și Look Sport, dar și pe canalul de YouTube FRB TV.

 

💛Au mai rămas mai puțin de 24 de ore până la startul partidei cu CS SCM OHMA Timișoara! 🎙Iată ce au declarat Tanner McGrew și Dan Fleșeriu înaintea duelului care se joacă de la ora 19:00 și va fi LIVE pe DigiSport! 🎟️Bilete 🕹️ virtuale puteți găsi aici 👉 https://bit.ly/3orx7hu #NuCedăm #HaiCSU

Posted by BC CSU Sibiu on Thursday, November 18, 2021

 

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!