Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua”

Dan Fleșeriu: „Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua”

BC CSU Sibiu primește în această seară (11.10) vizita lui SCM U Craiova, într-un meci din cadrul etapei a treia a Ligii Naționale. Gruparea roș-albastră se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, însă își dorește să obțină prima victorie din actuala ediție de campionat.

Iată ce a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor:

Echipa noastră este, în continuare, în aceeași rotație ca în ultimele meciuri. Vom avea un meci greu. Craiova se prezintă foarte bine pe toate pozițiile, sunt acoperiți. Au jucători atletici, viteză mare, recuperări multe, mai ales ofensive. Va trebuie să facem un joc foarte bun la urmărire și să încercăm să fim cât se poate de agresivi în apărare pentru a le pune probleme. Suntem aproape de revenirea lui Evan și a lui Toni Rotaru și sperăm ca, cel puțin din etapa următoare, să-i avem și pe ei alături de noi. Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua. Meciul de la Steaua a fost mai bun decât cel cu Constanța așa că sperăm, în primul rând, să jucăm bine și rezultatul va veni de la sine”, conform paginii de Facebook a lui CSU Sibiu.

Meciul începe la ora 18:30 și este transmis, în direct, pe Digisport, Look Sport și FRB TV.

*foto: gazetanord-vest.ro

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!