Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Știm ce ne așteaptă acolo și cum trebuie să îi abordăm”

Dan Fleșeriu: „Știm ce ne așteaptă acolo și cum trebuie să îi abordăm”

Antrenorul celor de la CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a vorbit despre revenirea formației sale în cupele europene și despre prima partidă din această competiție, cea împotriva campioanei României, CSM CSU Oradea.

După mulți ani suntem în grupele principale FIBA Europe Cup. Ne-am câștigat acest loc prin prestația din sezonul trecut. Sper ca jucătorii rămași la noi la echipă să profite de acest lucru pentru a-și arăta calitățile. Evident, noi avem gânduri optimiste înainte de începerea grupei chiar dacă este o grupă dificilă.

Oradea este o echipă pe care o cunoaștem, am jucat deja o dată cu ei în acest sezon și vom mai juca pe parcursul acestui an. Deci știm ce ne așteaptă acolo și cum trebuie să îi abordăm, speram că de această dată vom reuși să facem un joc un mai bun. Jucătorii noștrii trebuie să accepte că obiectivul nostru în FIBA Europe Cup este acela de a reprezenta Sibiul cu cinste, de asemenea trebuie să realizeze faptul că este o oportunitate foarte bună pentru ei să fie văzuți în Europa.

CSU Sibiu se va deplasa la Oradea pentru prima partidă din grupele Fiba Europe Cup, partida va avea loc în Arena Antonio Alexe, miercuri (23 octombrie) de la ora 19:00 și va fi difuzată în direct pe Digi Sport 3 și Digi Sport 3 HD. Echipele românești fac parte din grupa D a competiției, grupă din care mai fac parte Fribourg Olympic (campioana Elveției) și Bahcesehir (locul 9 din Turcia).

*foto: facebook CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!