Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt convins că mâine vom avea un meci de mare angajament”

Dan Fleșeriu: „Sunt convins că mâine vom avea un meci de mare angajament”

Sâmbătă, 14 decembrie, Sala Transilvania găzduiește confruntarea dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo Știința București. În tur, vicecampioana României s-a impus în deplasare la o diferență de șapte puncte, scor 75-82.

Cu ocazia partidei de sâmbătă, Dan Fleșeriu a oferit o declarație în care a vorbit despre perioada mai bună pe care o parcurge echipa sa. De asemenea, tehnicianul galben-albaștrilor susține că Dinamo este o adversară puternică și că agresivitatea în joc va fi foarte importantă.

Este pentru prima dată după două luni de zile în care am avut o săptămână de antrenamente. Ar trebui să se vadă și un rezultat deși rezultatele, sunt convins, că nu vor veni atât de repede. Băieții sunt cu toții apți, mai puțin Randal care a suferit o accidentare la Steaua și va încerca să joace chiar și așa. Suntem în creștere, au arătat-o și rezultatele din ultimele jocuri. Sperăm să facem un meci, cel puțin, cu o apărare mai bună decât am făcut-o la Steaua. Dinamo nu mai este echipa din sezonul trecut. Este mult mai întărită cu jucători experimentați în campionatul României. Este o echipă periculoasă care a reușit să câștige împotriva Timișoarei, să pună probleme Clujului de două ori așa că trebuie luați foarte în serios. Sunt convins că mâine vom avea un meci de mare angajament și doar dacă îl vom aborda cu maxim de agresivitate vom avea șanse să câștigăm.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian

Disputa dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo Știința București va începe la ora 18:30 și nu va fi transmisă.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!