Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Sunt foarte bucuros că am câștigat, pentru că am avut probleme cu accidentările”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.12.2015

CSU Atlassib Sibiu n-a avut viață ușoară, sâmbătă, pe teren propriu, cu BC Timișoara. Deși echipa sa a câștigat partida la 10 puncte diferență, Dan Fleșeriu a avut probleme cu accidentările, iar în sfertul trei și greșelile personale acumulate de Hardy și Gilbert i-au pus bețe în toate tehnicianului. Acesta a vorbit la finele partidei despre jocul slab făcut de echipa sa, dar și despre derby-ul Ardealului, cu U-BT Cluj Napoca, care va avea loc sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 17, tot în Sala „Transilvania”.

Astăzi am jucat slab. Sunt foarte bucuros că am câștigat, pentru că am avut probleme cu accidentările. Unii au intrat în teren: Will Paul, Gilbert, Igor, țoți accidentați. Doi dintre ei au intrat în teren fără acceptul medicului să joace. Am suferit mult, dar totuși au reușit să facă, cel puțin în partea a doua a meciului, un joc mai bun. Ne lipsește agresivitatea în apărare și din cauza asta nu putem face contraatac. Sper ca până săptămâna viitoare să ne recuperăm, din punct de vedere fizic cu toții, și mental, să fim mai buni și să facem un meci mai bun.  Știu și băieții cât de important este, pentru Sibiu, meciul cu Clujul, știm cu toții, sunt convins că știe și Clujul.

Accidentările pe care le au, sunt ca urmare a antrenamentelor dure pe care le facem și vom continua să le facem. Organismul lor suferă după atâtea meciuri complicate, dar se mai întâmplă. Pe de altă parte, același joc prost l-am făcut și la Timișoara, și uite că nu a fost întâmplător. Atunci când joci cu o echipă care are o singură victorie e greu să te mobilizezi. Jucătorii cu care au venit sunt toți jucători cu experiență, sunt jucători valoroși, dar au o singură victorie”, a declarat Dan Fleșeriu, anternorul lui CSU Sibiu.

Sâmbătă, în partida cu BC Timișoara, marele absent din echipa lui Fleșeriu a fost căpitanul Octavian Popa Calotă, care nu a jucat nici în etapa a XI-a a LNBM, cu CSM-U Oradea. Dan Fleșeriu a spus că abia la jumătatea săptămânii va ști cu siguranță dacă va putea conta pe Calotă în meciul de sâmbătă, cu U Cluj.

„Miercuri vom ști, vom face examenul medical și vom ști cu siguranță dacă este apt sau nu. Ce vă spun este că nu riscăm nimic. Dacă cumva există risc de o accidentare mai gravă, mai bine nu joacă”, a spus Fleșeriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!