Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cristian Achim: „Pentru noi nu este bine, pentru că eu consider că aveam o bună şansă să cucerim un al patrulea titlu de campion”

Cristian Achim: „Pentru noi nu este bine, pentru că eu consider că aveam o bună şansă să cucerim un al patrulea titlu de campion”

Cristian Achim a profitat de suspendarea campionatului pentru a se odihni. Antrenorul campioanei României nu este foarte încrezător în ceea ce privește reluarea sezonului 2019/2020. 

Într-un interviu acordat siteului ebihoreanul.ro, Cristian Achim susține că a profitat de suspendarea campionatului pentru a scăpa de starea de oboseală acumulată în perioada competițională. 

Noi ne-am întrerupt activitatea odată cu instaurarea stării de urgenţă, pe 16 martie, şi de atunci tot aşteptăm. Cu toţii ne-am dus la casele noastre. Eu sunt la Vâlcea, unde am profitat de această pauză să mă odihnesc. Vă spun sincer, am dormit şi câte zece ore pe zi, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Acum am putut să observ starea de oboseală acumulată în perioada competiţională, când aveam, pe lângă perioada normală de pregătire, şi câte două jocuri pe săptămână, şi multe deplasări.

Antrenorul lui CSM Oradea nu este foarte încrezător în ceea ce privește reluarea activităților sportive. Totodată, acesta consideră că anularea sezonului 2019/2020 nu este de bun augur pentru campioana en-titre. 

Este situaţia care este, o ştim cu toţii, cu aceste cazuri de îmbolnăviri, apoi se tot vorbeşte de un al doilea val al pandemiei. Nu avem nici o idee ce se poate întâmpla, nu ne facem nici planuri încă, pentru că nu ştim ce va fi. Doar aşteptăm, atât.

Pentru noi nu este bine, pentru că eu consider că aveam o bună şansă să cucerim un al patrulea titlu de campion. Revenea şi Bobe Nicolescu şi aveam o şansă foarte bună.

Ultimul meci oficial jucat de CSM Oradea a avut loc pe data de 7 martie, chiar pe terenul marii rivale, U-BT Cluj-Napoca. Bihorenii au cedat în aceea partidă cu scorul de 89 la 88, la capătul unei partide cu 13 schimbări de lider și 9 situații de egalitate.

*foto: facebook/CSM Oradea/Roby Boroș

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Glumețul
    Nea' Achim, ne persiflezi sau ce faci? Asta cu revenea Bobe e glumă sau de-a dreptul ironie? Ce faci, ne persiflezi, după cum ți-e feliușagul?
    Adică în sferturile 3 si 4 jucai cu el, nu cu românii Watson și Kris Richard?
    Tu chiar ne iei de proști?

    cu 3 ani în urmă (04.05.2020)
    • CSM CSU Oradea Radovan Tesla:

      Nea' clujanu
      Adicătelea la Cluj cei mai buni jucători sunt români. Ce ne place sa fim ipocriți!!!! Că are 16 sau 4o+ ani ... Ce discuții, ce remarci...

      cu 3 ani în urmă (10.05.2020)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea north.finder :

    iUmor
    @carlos_cj Eu cred ca rezolva meciurile din prima jumatate ca sa nu mai fie nevoie de aportul substantial al celorlalti romani in sferturile 3 si 4.

    cu 3 ani în urmă (09.05.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!