Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Suntem pregătiți să abordăm și noi un trofeu la început de sezon”. Video

Dan Fleșeriu: „Suntem pregătiți să abordăm și noi un trofeu la început de sezon”. Video

Dan Fleșeriu a oferit prima declarație referitoare la Supercupă, pe pagina oficială de Facebook a clubului sibian. 

Deși conștient că echipa sa a schimbat nucleul de jucători față de sezonul trecut și încă suferă la capitolul relațiilor de joc, acesta s-a arătat destul de optimist și motivat să înceapă sezonul cu un trofeu:

Pentru noi este ceva nou, sa începem cu un meci pentru un trofeu. Cred ca va fi un meci foarte disputat în care echipa mai agresivă va avea câștig de cauză. Oradea are deja două meciuri oficiale, noi venim după un turneu util pentru noi, cu două meciuri dificile. Așa că suntem pregătiți să abordăm și noi un trofeu la început de sezon. Noi am schimbat destul de mult, mai ales la nivelul conducătorilor de joc și deocamdată se vede că nu este o legătura clară între pivoții și conducătorii noștrii.

 

Meciul care va desemna câștigătoarea Supercupei României va avea loc pe 5 octombrie în Arena Antonio Alexe din Oradea. Cele două formații își dispută al treilea trofeu intern consecutiv.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

**video: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!