Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Toată lumea din echipă este aptă și dornică să spargă gheața și cu Târgu Mureș”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.02.2016

Formația condusă de Dan Fleșeriu joacă a doua partidă din grupa A valorică în fieful celor de la BC Mureș Târgu Mureș. După evoluția bună de pe teren propriu în fața liderului CSM CSU Oradea, antrenorul lui CSU Sibiu spune că formația sa va încerca să spargă gheața și cu Târgu Mureș, întrucât mureșenii s-au impus în toate cele patru partide jucate cu gruparea de pe Cibin în actuala stagiune.  


„Mureșul este o echipă cu care nu am reușit să câștigăm. Am pierdut patru meciuri dintre care două în Cupa României și două în Campionat, dar de fiecare dată am fost tot mai aproape. Este o echipă foarte grea pentru noi, are jucători de mare calitate și cred că este una dintre echipele cu șanse la câștigarea campionatului. Mergem acolo după o partidă în care noi ne-am demonstrat forța, împingând meciul cu Oradea în prelungiri și sper că vom face, din nou, un meci bun. Vom vedea dacă și rezultatul va fi, de data aceasta, favorabil. Toată lumea din echipă este aptă și dornică să spargă gheața și cu Târgu Mureș”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu.


Meciul dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSU Atlassib Sibiu se joacă luni, de la ora 18, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

foto: Ana-Maria Mătușoiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!