Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să avem răbdare cu jucătorii. O echipă nu se formează de astăzi pe mâine”

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2015

CSU Atlassib Sibiu se deplasează astăzi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru a disputa derby-ul cu U-BT Cluj-Napoca. Gruparea de pe malul Cibinului pleacă cu șansa a doua, luând în calcul și problemele de efectiv.

Chiar și așa, Dan Fleșeriu speră ca băieții săi să obțină un rezultat pozitiv, declarând:

„Din nou avem un meci foarte greu, cu una dintre pretendentele la titlu, în acest sezon. Sper să reușim să jucăm mai bine decât până acum. Avem, din nou, accidentați, dar asta nu contează. Mergem acolo să facem un meci mai bun. Trebuie, totuși, să avem răbdare cu jucătorii. O echipă nu se formează de astăzi pe mâine. Dacă ne dorim o echipă pe termen lung, trebuie să avem răbdare să îi punem pe fiecare pe poziții cât mai bune. Numai atunci vom juca mai bine ca o echipa”,  a precizat tehnicianul, conform csusibiu.ro.

*Foto: Haltnagy Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!