Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine”

Dan Fleșeriu: „Trebuie să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine”

După înfrângerea surprinzătoare suferită pe teren propriu în fața lui BC Athletic Constanța, BC CSU Sibiu caută să obțină prima victorie stagională. În etapa secundă, galben-albaștrii se deplasează pe terenul Stelei București, echipă ce a fost înfrântă în runda precedentă de U-BT Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, Dan Fleșeriu a oferit o declarație în care a vorbit despre jucătorii săi și despre aspectele la care aceștia trebuie să exceleze:

Un meci oricum foarte greu, acum și mai greu după înfrângerea din prima etapă. Un meci în care noi trebuie să trecem pragul psihologic de la acea înfrângere, în primul rând. Trebuie să stăm concentrați în meci, trebuie să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine, să facem o apărare mult mai bună și, evident, să reușim să marcăm aruncările deschise pe care sper să le avem din nou, așa cum le-am avut și în jocul precedent, dar de data asta să reușim să le și marcăm. Sper că băieții și-au revenit din punct de vedere al oboselii și că vor reuși să facă un meci mai bun. Ne dorim să venim cu o victorie acasă”, conform paginii de Facebook a sibienilor.

Confruntarea dintre Steaua și Sibiu începe la ora 19:15 și este transmisă, în direct, pe Digisport și Look Sport.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ion 777 :

    oboseala
    daca nu te superi cind ati obosit?

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @
    Nu cred ca-i suparare...
    Incluzand meciul de azi, Sibiu are 12 meciuri in 30 de zile (2 memorialul Tordai, 2 memorialul Ziguli, 4 in Spania, 2 in cupa, 2 in campionat), practic un meci la 2,5 zile. Iar ultimele 5 6 au fost jucate intr-o rotatie extrem de scurta... astea sunt explicatiile.
    Acum desigur ca putem pune anumite intrebari, spre exemplu daca era absolut necesar un turneu atat de lung in Spania sau de ce jucam in rotatie asa scurta... dar asta ar fi o alta discutie...

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021)
    • CSM CSU Oradea Ion777:

      spania
      da e discutabil turneul dar atunci ce sa zica Clujul, care n-a avut amicale. Oricum e doar inceput de sezon, daca sunt de pe acum obositi in februarie martie se vor tiri pe teren. poate nici pregatirea fizica nu e dozata bine

      cu 2 ani în urmă (06.10.2021)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77 :

    Trebuie
    Trebuie sa câștigăm. *prea mult*
    Trebuie sa jucam bine. *prea mult*
    Trebuie sa incercam sa jucam bine. *prea mult*
    Trebuie sa facem tot posibilul sa incercam sa jucam bine. *perfect*

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!