Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să jucăm un baschet mult mai bun pentru a câștiga în playoff”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.05.2019

 Dan Fleșeriu: „Trebuie să jucăm un baschet mult mai bun pentru a câștiga în playoff”

BC CSU Sibiu a pierdut meciul 3 al serie cu Dinamo Știința București din prima rundă de playoff a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 64-56. Astăzi, 4 mai, va avea loc meciul 4 între cele două echipe cu începere de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită în direct la FRB TV.

Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu, a vorbit într-o scurtă declarație despre cele întâmplate în meciul predecent și despre ceea ce trebuie să schimbe echipa lui pentru a reveni pe o pantă ascendentă.

„Un meci pe care l-am tratat cu atitudine care nu e corectă și nu ne reprezintă. Este de neiertat cum am răspuns la agresivitatea lor, cu lipsa de reacție din partea tuturor. Deciziile noastre, atât de pe bancă, cât și din teren, au fost proaste. Trebuie să ne revenim repede și să jucăm un baschet mult mai bun pentru a câștiga în playoff”, a spus Dan Fleșeriu pentru site-ul oficial al grupării sibiene.

La meciul 3 cu Dinamo Știința București, BC CSU Sibiu a înregistrat cea mai slabă performanță ofensivă a sezonului, marcând doar 56 de puncte. Mai multe despre prestația modestă a sibienilor puteți citi AICI.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!