Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Trebuie să rămânem, evident, cu picioarele pe pământ”

Dan Fleșeriu: „Trebuie să rămânem, evident, cu picioarele pe pământ”

Duminică seara, în Sala Transilvania, la ultimul meci cu public pentru o perioadă de cel puțin o lună, BC CSU Sibiu a obținut prima victorie din sezonul 2021-2022 al Ligii Naționale. Galben-albaștrii s-au impus cu scorul de 86 la 83 în fața lui CSO Voluntari.

La finalul jocului, Dan Fleșeriu a vorbit despre prestația elevilor săi, despre problemele cu care se confruntă, cât și despre ce urmează pentru sibieni.

Am avut un meci greu. Ne așteptam la asta. Mă bucur că băieții au avut o atitudine foarte bună. Am jucat foarte mult cu trei români în teren. Mo, Justas și Lucas au depus un efort mare, jucând prea multe minute față de cât ar trebui să joace de-obicei. Îi felicit pe jucători că au reușit. Îi felicit pe cei care nu știau despre Sibiu nimic, pe Tanner și pe Evan, că au reușit să ajute echipa, de data asta, să câștige. La fel, îi felicit pe toți ceilalți care au intrat, în frunte cu Rareș, care a făcut un meci mare astăzi. Sper să îl vedem mai des în ritmul acesta de joc și în atitudinea asta. Dar trebuie să rămânem, evident, cu picioarele pe pământ. Totuși, avem patru înfrângeri. Este prima victorie, mă bucur pentru ea. Nu înseamnă că am rezolvat toate problemele. Avem probleme mult mai mari decât jocul de baschet pe care trebuie să le rezolvăm. Din păcate, asta este situația. Ne concentrăm deja la meciurile care urmează. Cu Dinamo este o etapă grea. Cred că am pierdut astăzi iarăși un jucător. Nu am găsit încă un baschetbalist nou. Bugetul este în continuare mult prea mic pentru ceea ce ne propunem noi. Vom vedea ce e de făcut și sper ca, în primul rând, atitudinea jucătorilor să rămână asta. Cu Craiova am avut-o, acum am avut-o și, chiar dacă spectatorii ne vor lipsi extrem de mult, sper să reușim să-i auzim pe cei care au fost în meciul de astăzi. Au fost senzaționali și probabil că au făcut diferența”, a declarat antrenorul lui CSU Sibiu.

În etapa a 6-a, Pratt & Co. se deplasează pe terenul lui CS Dinamo București.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    am pierdut un jucator ?
    sper ca se refera la cel ce nu-l avem sau maxim la #6.

    cu 2 ani în urmă (25.10.2021)
    • BC CSU Sibiu 95CSU99:

      ...
      Se referea la Fitzner. Nu a jucat ultimele doua sferturi, schiopata vizibil.

      cu 2 ani în urmă (25.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!