Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Vom încerca să venim cu o victorie de la Cluj”

Dan Fleșeriu: „Vom încerca să venim cu o victorie de la Cluj”

Sâmbătă, 28 decembrie, U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu deschid sferturile de finală ale Cupei României. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori în această stagiune și în ambele rânduri victoria a aparținut clujenilor.

Prin urmare, Dan Fleșeriu este conștient că duelurile cu alb-negrii vor fi foarte dificile, mai ales că formatul competiției nu îți permite să faci pași greșiți. Totuși, tehnicianul galben-albaștrilor își dorește o victorie la Cluj-Napoca și speră la o prestație mai bună decât în întâlnirea din campionat.

Ne așteaptă un meci extrem de greu cu Clujul, o dublă partidă în Cupa României. De data aceasta, nu avem voie să facem pași greșiți. Evident, este o competiție eliminatorie și, spre deosebire de campionat, unde se face diferența de-abia în playoff, aici nu mai ai timp să repari. Ne așteaptă două meciuri grele împotriva lor. Îi cunoaștem, am jucat contra lor în ultima etapă, aici acasă. Am fost destul de aproape de a câștiga așa că nu avem ce face decât să facem un meci mai bun, cu o apărare mai bună decât acasă. Vom încerca să venim cu o victorie de la Cluj.”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian

Derby-ul Transilvaniei va începe la ora 17:00 și va fi transmis în direct de Digisport 4.

*foto: Cristi Cojocariu/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!