Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinişanu: "Lucrurile se leagă. Suntem pregătiţi pentru campionat"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.09.2012

Păltinişanu este unul dintre cei mai vechi jucători ai Leilor din Banat

Unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi jucători ai echipei BC Timişoara, Dan Păltinişanu a mai trecut prin încă o vară de cantonamente şi jocuri amicale. La finalul stagiului de pregătire şi cu puţin timp rămas până la startul Cupei Timişoara, pivotul născut în oraşul de pe Bega a făcut o radiografie a echipei sale. Conform banatsport.ro, Păltinişanu spune că echipa este pregătită pentru noul sezon.

Încercăm să remediem ultimele lacune care probabil mai sunt. Nu mai sunt aşa multe, lucrurile au început să se lege, cred că suntem pregătiţi. E normal să fie multe amicale în condiţiile în care sunt mulţi jucători noi. În pregătire echipa arată foarte bine, mai rămâne să confirmăm în meciuri.

Pivotul speră ca BC Timişoara să cucerească trofeul amical pe care îl găzduieşte.

Vrem să câştigăm turneul în faţa suporterilor... Nu prea ştiu foarte multe de echipele care vin, dar sunt echipe din Serbia, Macedonia, campionate puternice, inclusiv echipa din Ungaria e foarte bună.

Păltinişanu va avea concurenţă serioasă şi în acest an pe postul de pivot după aducerea lui Delvon Johnson. În plus, Badnjarevic îi mai are în lot pe Robert Sarovic şi Bogdan Popescu şi poate varia primul cinci inclusiv cu Andrei Căpuşan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!