Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinişanu: „Nu mai avem nimic de pierdut”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
16.02.2011

Dan PaltinisanuDupă înfrângerea suferită în faţa celor de la CSA Steaua Turabo în meciul tur din sferturile Cupei României cu scorul de 75-82, BC Timişoara le-a pus gând rău roş-albaştrilor. Având în spate o experienţă mult mai mare în această competiţie, deţinătoarea Cupei va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a se impune la Bucureşti. Pivotul timişorenilor, Dan Păltinişanu, este optimist în privinţa şanselor echipei sale de a face o figură frumoasă şi de a se califica pe mai departe în Final Four:

În baschet, câteva puncte nu înseamnă nimic. Cu toate astea, Steaua e o echipă foarte  bună şi ne-a demonstrat asta la Timişoara, ca atare, a devenit favorită la calificare, lucru care a luat orice presiune de pe noi, nemaiavând nimic de pierdut acum. Totuşi, avem o experienţă mai mare decât ei în această competiţie, şi sper ca asta să ne ajute azi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!