Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Popa (antrenor secund Mediaș): ”Știam că va fi un meci relativ ușor, dar ne-am pregătit foarte atent”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012

Gaz Metan Mediaș a învins miercuri seară pe SCM Craiova cu 96 - 64.

La finalul întâlnirii, Dan Popa, antrenorul secund al gazdelor, a declarat pentru Nova TV Mediaș, că se aștepta la o partidă ușoară dar nu au neglijat pregătirea ei în zilele premergătoare meciului.

Știam că va fi un meci relativ ușor, dar ne-am pregătit foarte atent. Am reușit să ne detașăm în sfertul doi, am rulat toți jucătorii și a fost bine la final, a spus Popa pentru sursa citată.

Referitor la ultimele două meciuri din sezonul regulat, tehncianul a precizat că nu vor fi unele ușoare, însă dacă le vor aborda cu seriozitate și nu vor avea probleme medicale, vor obnține tot atâtea victorii.

Mai avem două partide grele, la Giurgiu și cu Pitești, acasă, dar dacă jucăm bine și nu vom avea probleme de sănătate în lot le vom câștiga fără probleme.  Așteptăm playofful unde sperăm să facem lucruri cât mai frumoase.

Popa a stat pe banca tehnică a Gazului la partida cu SCM Craiova deoarece Ovidiu Teleabă a lipsit de la partidă din cauza unor probleme medicale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!