Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Popa: ”Va fi dificil. Piteșiul joacă bine în deplasare!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2012

În ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A, Gaz Metan Mediaș întâlnește BCM U Pitești. Argeșenii au ratat șansa calificării în PlayOff și partida de la Mediaș va fi ultima pentru ei în actualul sezon competițional. De partea cealaltă Mediașul, în cazul unei victorii, coroborate cu o înfrânge a Timișoarei la Mureș, urcă pe primul loc al clasamentului și are avantajul terenului propriu pe tot parcursul PlayOff-ului.

Dan Popa, antrenorul secund al Mediașului, consideră partida de diseară dificilă, chiar dacă piteștenii vor fi relaxați și crede că victoria va fi obținută doar dacă vor începe bine meciul și se vor concentra pe tot parcursul lui.

Va fi o partidă dificilă pentru noi. Piteștiul nu are ce să mai piardă, deci vor veni relaxați, dar trebuie să ținem cont de faptul că ei joacă foarte bine în deplasare. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să fim atenți, să ne mobilizăm bine și să jucăm foarte tare de la început, a spus Popa pentru Nova TV Mediaș.

Dan Popa a stat pe banca tehnică a Mediașului în postura de principal la ultimele două meciuri din Divizia A din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut Ovidiu Teleabă.

Partida dintre Mediaș și Pitești începe la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!