Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu a semnat cu Dinamo București

Dani Popescu a semnat cu Dinamo București

Dinamo București își conturează treptat lotul pentru sezonul viitor competițional. Astfel, trupa antrenată de Hristu Șapera a anunțat transferul lui Dani Popescu.

Conducătorul de joc român vine după mai multe sezoane în care a fost măcinat de accidentări. Ajuns acum la 32 de ani, Dani Popescu a evoluat în ultimele trei sezoane la CSO Voluntari. În ultima stagiune a jucat în șase meciuri în sezonul regulat, cu medii de 1,5 puncte și o pasă decisivă pe întâlnire, în 8:10 minute pe meci. De asemenea, Dani a jucat în cinci partide de Cupa României pentru ilfoveni și a contribuit la câștigarea trofeului.

Cu un sezon înainte Popescu avusese un rol important în angrenajul ilfovenilor. El jucase în 19 partide, preț de 22:41 minute, reușind medii de 6,2 puncte, 3,5 pase decisive și 3,1 recuperări, cu 56,7% de la 2 puncte și 43,4% de la 3 puncte.

Popescu completează astfel lotul de români al dinamoviștilor, din care mai fac parte Andrei Mandache, Alex Coconea, Andrei Calenic, Toni Năsturescu și Ionuț Berceanu.

Între timp, Jake O’Brien nu a mai ajuns la trupa din Ștefan cel Mare. Fostul jucător al Stelei, pe care sursele baschet.ro l-au dat ca aproape sigur la alb-roșii, a semnat cu echipa poloneză PGE Sponja Stargard. Potrivit unitedhoops.ro, americanul s-a aflat în negocieri cu mai multe formații din LNBM, înainte să se decidă totuși să facă pasul în liga poloneză.

*foto: facebook CSO Voluntari

2 comentarii la aceasta stire:
  • Benjamin :

    :))
    "Conducătorul de joc român vine după mai multe sezoane în care a fost măcinat de jucători."
    E de colectie!

    cu 2 ani în urmă (14.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!