Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu: "Piteștiul reprezintă un pas înainte în cariera mea"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.12.2011

 

Dani Popescu, fundașul în vârstă de 23 ani, a oferit cititorilor TotalBaschet primele impresii după transferul la BCM U Pitești. Jucătorul originar din București a avut medii de 8.2 puncte, 4.4 recuperări, 4.1 pase decisive, 0.9 mingi câștigate și 3.0 pierdute în 31.1 minute pentru 8.2 la eficiență în primele 15 runde ale acestui sezon competițional.

Cum vezi acest transfer? Consideri că este un pas înainte în cariera ta?

Da, consider că mutarea mea la Pitești reprezintă un pas înainte în carieră și sper că în cel mai scurt timp aportul meu la echipă se va vedea.

Este primul tău contract în afara Bucureștiului (incluzând Otopeni). Crezi că vei avea probleme de adaptare din acest punct de vedere?

Într-adevăr este primul meu transfer în afara Bucureștiului. Am tot încercat să rămân cât mai aproape de casă pentru a-mi termina studiile, fiind masterand în ultimul an în cadrul A.S.E.

Sper să mă adaptez cât mai repede în noul grup și, sincer, nu văd nicio problemă în asta având în vedere că, în cadrul echipei, voi juca din nou cu doi foști colegi: Ivan Stefanovic - din perioada petrecută la Rapid - respectiv Slobodan Popivic - alături de care am jucat la Otopeni.

Ai avut și alte oferte?

Da, am mai avut și alte oferte însă nu cred că acest aspect este important. Pe domnul antrenor Tudor Costescu îl cunosc încă de pe vremea junioratului când evoluam la Steaua și consider că este un antrenor tânăr, muncitor și ambițios.

Ai mai lucrat cu el?

Nu am mai lucrat cu dânsul însă, filozofia dumnealui legată de jocul de echipă și unitatea grupului a reprezentat unul dintre motivele care m-au determinat să vin la Pitești.

Ce părere ai despre echipa din Pitești și șansele de a prinde playoff-ul?

Îmi doresc tare mult să evoluez în playoff, fiind meciuri foarte tari, cu miză și astfel pot progresa. Cred în accederea Piteștiului în playoff și tot cei implicati, de la conducere până la suporteri, își doresc acest lucru.

Echipa îi are în componență, ca și fundași, pe Velickovic și Calotă. Ce părere ai despre ei?

Sunt doi jucători extrem de valoroși care au demonstrat acest lucru, iar concurența o găsesc benefică pentru toată lumea din punctul meu de vedere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!